Skip to main content

FASHION NEWS

For your eyes only… δες τα πιο όμορφα γυαλιά ηλίου και οράσεως

Δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις από τη συλλογή γυναικείων γυαλιών Boss Φθινόπωρο/χειμώνας 2023



Για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023, η γυναικεία συλλογή γυαλιών boss παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως από υλικά κορυφαίας ποιότητας, που ξεχωρίζουν για τις εμβληματικές, χαρακτηριστικές τους λεπτομέρειες.

Η σειρά γυαλιών «distinctive codes», που σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τον πλανήτη, εμπλουτίζει τη γκάμα της με νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως από acetate renewtm, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, καθώς και ένα μοντέλο από μέταλλο. Ολόκληρη η συλλογή διαθέτει φακούς από νάιλον βιολογικής βάσης ή πλαστικό υψηλής ποιότητας που περιέχει ανακυκλωμένα υλικά. Τα μοντέλα είναι διακοσμημένα με την χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της boss.

Η σειρά γυαλιών «light and minimal» προτείνει εκλεπτυσμένα, σύγχρονα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ελαφρύ acetate υψηλής πυκνότητας. Τα μοντέλα είναι διακοσμημένα με τις χαρακτηριστικές ρίγες της boss, οι οποίες διακρίνονται μέσα από τους διαφανείς βραχίονες για μια σύγχρονη εμφάνιση.

ΣΕΙΡΑ SIGNATURE «DISTINCTIVE CODES»:

Η BOSS εμπλουτίζει τη συλλογή γυαλιών της με νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τον πλανήτη. Αυτά τα σχέδια διαθέτουν bold σκελετό από Acetate RenewTM, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, και φακούς από νάιλον βιολογικής βάσης ή πλαστικό υψηλής ποιότητας που περιέχει ανακυκλωμένα υλικά. Οι έντονοι όγκοι αυτών των νέων γυαλιών ηλίου και οράσεως, που διατίθενται σε κομψές αποχρώσεις - από κλασσική ταρταρούγα μέχρι σύγχρονα χρωματικά εφέ με αντιθέσεις και μοτίβα λογότυπων - είναι διακοσμημένοι με τη διακριτική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

 

 

DISTINCTIVE CODES SIGNATURE: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOSS 1608/S

Γυναικεία ορθογώνια γυαλιά ηλίου από Acetate RenewTM, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με φακούς από νάιλον βιολογικής βάσης ή πλαστικό υψηλής ποιότητας που περιέχει ανακυκλωμένα υλικά.

Ο σκελετός - που είναι κατάλληλος και για οφθαλμικούς φακούς - είναι διακοσμημένος στους βραχίονες την χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

Χρωματική παλέτα: Πράσινο/ταρταρούγα με γκρι φακούς, Μαύρο με μοτίβο με το λογότυπο BB στο εσωτερικό και γκρι φακούς, Ταρταρούγα με μοτίβο με το λογότυπο BB και γκρι φακούς.

 

DISTINCTIVE CODES SIGNATURE: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOSS 1609/S

Γυναικεία γυαλιά ηλίου με επίπεδο πάνω μέρος, σε sharp σχήμα cat-eye από Acetate RenewTM, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή πλαστικό υψηλής ποιότητας που περιέχει ανακυκλωμένα υλικά.

Ο σκελετός - που είναι κατάλληλος και για οφθαλμικούς φακούς - είναι διακοσμημένος στους βραχίονες με την χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια που φέρει τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

Χρωματική παλέτα: Ταρταρούγα με μοτίβο με το λογότυπο BB και γκρι φακούς, Μαύρο με μοτίβο με το λογότυπο BB στο εσωτερικό και γκρι φακούς, Μαύρο με μοτίβο με το λογότυπο BB και γκρι φακούς.

DISTINCTIVE CODES SIGNATURE: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOSS 1610/S

Γυναικεία γυαλιά ηλίου με επίπεδο πάνω μέρος, σε μικροσκοπικό σχήμα cat-eye από ανοξείδωτο ατσάλι και μέταλλο, με φακούς από νάιλον βιολογικής βάσης ή πλαστικό υψηλής ποιότητας που περιέχει ανακυκλωμένα υλικά.

Ο σκελετός - που είναι κατάλληλος και για οφθαλμικούς φακούς - είναι διακοσμημένος στους βραχίονες με την χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια που φέρει τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

Χρωματική παλέτα: Ασημί με υπέρλευκους καθρεπτέ φακούς, Ματ μαύρο με γκρι φακούς, Χρυσό/Ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

DISTINCTIVE CODES SIGNATURE: ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ BOSS 1611

Γυναικεία υπερμεγέθη, τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως από Acetate Renew, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, διακοσμημένα με την χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

Χρωματική παλέτα: Μαύρο, Κόκκινο, Πράσινο/Ταρταρούγα

ΣΕΙΡΑ ACETATE HD «LIGHT & MINIMAL»:

Αυτή η σειρά διαθέτει κλασικά και εκλεπτυσμένα γυαλιά ηλίου και οράσεως, κατασκευασμένα από λεπτό και ελαφρύ acetate υψηλής πυκνότητας (HD acetate). Τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν μεταλλικό πυρήνα στους διαφανείς βραχίονες, όπου διακρίνονται οι χαρακτηριστικές ρίγες της BOSS.

ΑΣΕΤΑΤ ΣΕΙΡΑ «LIGHT & MINIMAL»: ΓΥΑΛΙA ΗΛIΟΥ BOSS 1585/S

Κομψά εξαγωνικά γυαλιά ηλίου, κατάλληλα και για οφθαλμικούς φακούς, κατασκευασμένα από λεπτό, ελαφρύ acetate υψηλής πυκνότητας. Ο μεταλλικός πυρήνας με τις χαρακτηριστικές ρίγες της BOSS διακρίνεται μέσα από τους διαφανείς βραχίονες, ενώ το λογότυπο BOSS είναι χαραγμένο με λέιζερ στο εσωτερικό του αριστερού ακροβραχιόνιου.

Χρωματική παλέτα: Βυσσινί με μπορντό ντεγκραντέ φακούς, Μαύρο/Διάφανο με γκρι φακούς, Ταρταρούγα/Κίτρινο με γκρι φακούς, Διάφανο γκρι με γκρι ντεγκραντέ φακούς.

 
ΑΣΕΤΑΤ ΣΕΙΡΑ «LIGHT & MINIMAL»: ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ BOSS 1587

Φινετσάτα, υπερμεγέθη, τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου κατασκευασμένα από λεπτό, ελαφρύ, acetate υψηλής πυκνότητας. Ο μεταλλικός πυρήνας με τις χαρακτηριστικές ρίγες της BOSS διακρίνεται μέσα από τους διαφανείς βραχίονες, ενώ το λογότυπο BOSS είναι χαραγμένο με λέιζερ στο εσωτερικό του αριστερού ακροβραχιόνιου.

Χρωματική παλέτα: Βυσσινί, Ταρταρούγα/Κίτρινο, Μπλε, Μαύρο/Διάφανο.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της