Skip to main content

FASHION NEWS

Ο Zac Posen είναι ο νέος creative director της Gap Inc.

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους σχεδιαστές μόδας των τελευταίων είκοσι ετών αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στην αμερικανική εταιρία ρουχισμού.



Νέα πνοή αναλαμβάνει να φέρει στην Gap Inc. ένας από τους πιο πολυσυζητημένους σχεδιαστές μόδας των τελευταίων είκοσι ετών, ο Zac Posen. Ο ίδιος αναλαμβάνει creative director της αμερικανικής εταιρείας λιανικής πώλησης ρούχων και αξεσουάρ, που διαθέτει επίσης brands όπως τα Old Navy, Athleta και Banana Republic.

Πιο συγκεκριμένα, ο Posen θα συμμετέχει στην εκτελεστική ηγετική ομάδα της Gap Inc. ως «cultural curator και δημιουργικός συνεργάτης», σύμφωνα με τα λεγόμενα του CEO της εταιρείας, Richard Dickson. Θα φέρει επίσης την ευθύνη του chief creative officer της Old Navy, με την τοποθέτησή του στον ρόλο να σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η εταιρία προσλαμβάνει έναν υπεύθυνο αυτού του βεληνεκούς μετά το 2011. Τότε ήταν που ο Patrick Robinson είχε αποχωρήσει από τον ρόλο που κατείχε ως fashion insider στο brand, με αυτό να σημειώνει έκτοτε σταδιακή πτωτική πορεία πωλήσεων.

Η πιο πρόσφατη δουλειά του Zac Posen υπήρξε ο σχεδιασμός των κουστουμιών για τις ανάγκες της σειράς Feud: Capote vs. The Swans, ενώ από το 2014 μέχρι και το 2020 υπήρξε ο creative director της Brooks Brothers. Η εταιρία ωστόσο πτώχευσε το 2020.

Για να δούμε λοιπόν πώς θα πάει η νέα αυτή συνεργασία…

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα