Skip to main content

FASHION RADAR

Save the date: 3+2 iconic σύνολα για ακαταμάχητη εμφάνιση στο ραντεβού!

Έχεις απόψε ραντεβού!



Και επιτέλους ήρθε η στιγμή να πανηγυρίσεις πως ο κούκλος του δίπλα γραφείου σε ρώτησε τι κάνεις απόψε. Και όχι δεν ήθελε να δει αν θα μείνεις σπίτι σου το βράδυ απλά αν θα ήθελες να το περάσεις μαζί του. Τώρα είναι και η κατάλληλη στιγμή να βρεις τι θα φορέσεις για να καταπλήξεις. Να αναδείξεις το χαρακτήρα σου, τα δυνατά σου σημεία χωρίς υπερβολές και έντονο sexyness που ναι εντυπωσιάζει τα αγόρια, αλλά με μέτρο!  

#1. The little black dress

Η πιο all time classic επιλογή για αισθησιακό και άνετο look. Αν συναντήσεις το ταίρι σου σε ένα κομψό εστιατόριο δεν χρειάζεται να εγκαταλείψεις το comfort zone σου. Φόρεσε το μικρό σου μαύρο φόρεμα, συνδύασε με μαύρες γόβες, χρυσά αξεσουάρ, το κόκκινο κραγιόν σου, αλλά και έναν μικρό σατέν φάκελο με τα απολύτως απαραίτητα. Άλλωστε χρυσός κανόνας του πρώτου ραντεβού να επιστρέψει ο καθένας σπίτι του. 

 

#2. Mini

Αν τα πόδια σου είναι το δυνατό σου σημείο, τι καλύτερο από να τα αναδείξεις με μια mini φούστα; Αν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να κρατήσεις τη σέξι σου πλευρά σε χαμηλά επίπεδα επέλεξε να εξισορροπήσεις το look με ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο. Ένα φαρδύ μπλουζάκι καθώς και ένα blazer θα σε δείξει άνετη και στυλάτη χωρίς να έχεις καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να εντυπωσιάσεις. Ένα outfit ιδανικό για ποτό, μια συναυλία αλλά και after φαγητό στις καντίνες της πόλης. 

 

#3. Wide leg παντελόνι

Αν θα συναντήσεις το ραντεβού σου αμέσως μετά τη δουλειά τότε φρόντισε να είσαι άνετη και κομψή όλη την ημέρα αλλά και να μπορείς να συνεχίσεις μετά. Σέταρε ένα παντελόνι τζιν με φαρδύ μπατζάκι ή ένα flare denim, μαζί με το αγαπημένο σου πουλόβερ που σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη και απογείωσέ το με ένα μαύρο παλτό, μια μεγάλη all day bag και μυτερές μπαλαρίνες ή μποτάκια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από μια γυναίκα που νιώθει τέλεια μέσα στα ρούχα της και είναι ο εαυτός της. 

 

#4. Λευκό πουκάμισο

Το λευκό πουκάμισο δεν είναι μόνο τα κομμάτι κλειδί για αυστηρά επαγγελματικά ραντεβού. Ένα εκθαμβωτικό λευκό αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και λειτουργεί ιδανικά με μια μίντι δερμάτινη φούστα. Άσε το κούμπωμα χαλαρά πιο χαμηλό και πρόσθεσε στο λαιμό σου μερικές αλυσίδες ή ένα όμορφο κολιέ. Ένα ζευγάρι γόβες ή slingbacks και είσαι έτοιμη για μια βραδιά όλο υποσχέσεις. 

 

#5. Body dress

Αν θέλεις να αναδείξεις τη sexy πλευρά σου χωρίς να το παρακάνεις προτίμησε ένα εφαρμοστό φόρεμα χωρίς ανοιχτό ντεκολτέ, σκισίματα ή cut outs. Διάλεξε ένα μονόχρωμο φόρεμα που αγκαλιάζει τις καμπύλες σου και διαγράφει μοναδικά τη σιλουέτα με κανονική λαιμόκοψη. Ολοκλήρωσε το σύνολο με biker jacket και μπότες. Μια statement ζώνη στη μέση θα προσθέσει λάμψη χωρίς φασαρία στην εμφάνισή σου. 

 

Διάλεξε ανάμεσα από τις 5 πιο άχαστες date επιλογές, το σύνολο που ταιριάζει με το δικό σου γούστο και κατάπληξε το ραντεβού σου, τόσο με την προσωπικότητά σου όσο και με το αξεπέραστο στυλ σου.



Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου