Skip to main content

FASHION RADAR

Meghan Markle: Η red carpet εμφάνισή της είναι ιδανική για ένα ακαταμάχητο wedding outfit.

Ψάχνεις το ιδανικό στιλ για έναν γάμο; Μόλις το βρήκες! 



Αν και η Μέγκαν Μαρκλ προτιμά τα πιο casual outfits και της αρέσει να ζει την καθημερινότητά της στο Λος Άντζελες με τζιν και χαλαρά πλεκτά, η Δούκισσα του Σάσεξ είναι γνωστή για το ταλέντο της στο ντύσιμο, το εκλεπτυσμένο γούστο της και το να υπηρετεί κομψά το στιλ, επιλέγοντας chic σύνολα στις πιο δημόσιες εμφανίσεις της. Με μια πρόσφατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί η Μάρκλ απέδειξε πως όσος χρόνος κι αν περάσει από μια statement εμφάνιση αν το έχεις το έχεις. Κι εκείνη όπως φαίνεται το έχει, καθώς εντυπωσίασε ξανά με την εμφάνισή της στο γκαλά Power of Women του Variety στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα. 

Μετά από μια παρατεταμένη παύση από δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και την ανάγκη της για μια ζωή λίγο πιο έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, η Δούκισσα έκανε μια αξέχαστη επιστροφή με μια ακαταμάχητη εμφάνιση που θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για το γάμο της κολλητής ή του συναδέλφου. Το ντύσιμό της αποτελούνταν από ένα μπεζ φόρεμα δια χειρός Proenza Schouler, το οποίο διαθέτει maxi φούστα και σκισίματα στο μπροστινό μέρος και στα πλαϊνά, καθώς και ένα ζευγάρι μαύρες  επώνυμες Aquazzura γόβες που συνδύασε με ένα δερμάτινο clutch. Ολοκλήρωσε τη μινιμαλιστική εμφάνισή της με ένα χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στη μέση και κλασικά χρυσά κοσμήματα, που περιελάμβαναν ένα μονό βραχιόλι, δαχτυλίδια και ντελικάτους χρυσούς κρίκους στα αυτιά. 

Γιατί το look αυτό είναι το ιδανικό για ένα κάλεσμα σε γάμο; Γιατί είναι όσο κομψό και sexy χρειάζεται, όσο προσεγμένο και άνετο χρειάζεσαι και δείχνει υπέροχο ακόμα και μέσα στον Χειμώνα. Αν αυτά είναι τα ζητούμενα για σένα, για να νιώθεις η θεά του πάρτι, να κλέψεις τις εντυπώσεις χωρίς να υπερβάλεις, αυτό το look είναι για σένα. Αν θέλεις μπορείς να αφαιρέσεις το μαύρο από το look επενδύοντας σε χρυσές πινελιές τόσο στη τσάντα όσο και στο παπούτσι σου, ωστόσο η edgy πινελιά του μαύρου στο συγκεκριμένο outfit είναι και αυτό που του δίνει τον στιλάτο χαρακτήρα του.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Βράζει από μέσα του, το εκφράζει εύκολα ή η ζήλια δεν είναι του στιλ του; Μια βόλτα στα άστρα έχει τις απαντήσεις…

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 τρόποι για να αποφορτίσεις/αδειάσεις το μυαλό σου

Αν μάθεις να ξεφορτώνεσαι τη νοητική σαβούρα, θα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη χρησιμοποιώντας αυτά τα ισχυρά, αλλά απλά εργαλεία