Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

FASHION RADAR

Happy Birthday Miley Cyrus, με τις 7 πιο εμβληματικές εμφανίσεις της

Η Miley Cyrus έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε το στιλ της



Η Miley Cyrus είναι ένα icon με κεφαλαίο «i». Πολύ λίγοι καλλιτέχνες της ποπ του 21ου αιώνα –ή διασημότητες– έχουν σοκάρει, έχουν προκαλέσει δέος και έχουν κατακλύσει το αμερικανικό κοινό όπως εκείνη. Στη δεκαετία του 2000, η ​​Miley έγινε βασικός παράγοντας της παιδικής ηλικίας των millennial και Gen Z που ζούσαν τα καλύτερα και των δύο κόσμων με το alter ego της ποπ σταρ της τηλεοπτικής σειράς Hannah Montana. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 10, χτύπησε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο εκείνου του παρελθόντος της Disney με την κυκλοφορία του διαβόητου Bangerz το 2013 και μια αμφιλεγόμενη νέα εμφάνιση.

Όσον αφορά τη μόδα, η Miley είναι ατρόμητη. Κατά τη διάρκεια της εποχής της στο Bangerz, η τραγουδίστρια βγήκε στην παγκόσμια σκηνή (κυριολεκτικά) στολισμένη με μια πληθώρα από campy εμφανίσεις (μπουστάκια με αρκουδάκια, Barbarella cosplay και ένα γυμνό φόρεμα καλυμμένο με Smarties) που λίγες θα είχαν πραγματικά το θράσος να φορέσουν. Σήμερα, το ρεπερτόριο της είναι λίγο πιο έντονο, αν και όχι λιγότερο επικίνδυνο. Σκεφτείτε vintage Bob Mackie, Tom Ford για την Gucci και Mugler illusion mesh. Εδώ, ανατρέχουμε σε μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της από το 2010 έως το 2023.

Στο Met Gala, 2013

Στο πρώτη της εμφάνιση σε Met Gala, η Miley προτίμησε ένα «γυμνό» φόρεμα για την περίσταση, δίνοντας στους θαυμαστές μια ιδέα για το τι να περιμένουν κατά την επερχόμενη εποχή της Bangerz.

Στο VMAS, 2013

Από τα συγκλονιστικά εξώφυλλα του Vanity Fair μέχρι τα σκάνδαλα ναρκωτικών, η Miley δεν ήταν ποτέ ξένη στις διαμάχες. Η δημόσια οργή που προκάλεσε η εμφάνισή της στα VMA του 2013, ωστόσο, ήταν άλλου επιπέδου.

Στο μουσικό βίντεο «Wrecking Ball», 2013

Με ένα σετ εσωρούχων Hanes, η Miley Cyrus άλλαξε ιστορία. Κυριολεκτικά. Το 2013, η πρεμιέρα του βίντεο "Wrecking Ball" έσπασε τα ρεκόρ VEVO συγκεντρώνοντας πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του.

Στο iHeart Festival, 2019

Η Miley είναι η κύρια έλξη του iHeart Festival εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Και είτε φοράει καυτά παντελόνια είτε full "Country Strong" cosplay, οι εμφανίσεις της συζητιούνται.

Στο VMAS, 2020

Το 2020, η Miley επέστρεψε στα VMA για πρώτη φορά από τη φιλοξενία της εκδήλωσης το 2015. Φυσικά, η τραγουδίστρια έκανε αξέχαστη την πολυαναμενόμενη επανεμφάνισή της με ένα γυμνό φόρεμα σχεδιασμένο από τον Casey Cadwallader του Mugler.

Στο iHeart Festival, 2020

Από τις μυριάδες διασκευές που έχει ερμηνεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η πιο εμβληματικό της Miley είναι, αναμφισβήτητα, το "Heart of Glass". Η τραγουδίστρια ερμήνευσε για πρώτη φορά το σινγκλ της Blondie στο iHeart Festival το 2020. Έκτοτε, το κλιπ έχει συγκεντρώσει πάνω από 133 εκατομμύρια προβολές.

Στο δικό της πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 2022

και μερικά βίντεο που αναδεικνύουν τις fashion μεταμορφώσεις της!

Happy Birthday Miley 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department