Skip to main content

FASHION RADAR

Jennifer Lawrence: Το καμηλό της παλτό είναι η επιτομή του quiet luxury.

Το πιο hot κομμάτι για premium εμφανίσεις. 



Υπάρχουν κάποια κομμάτια κλειδιά που σου χαρίζουν απαράμιλλο στιλ στο λεπτό. Fashion items που σε μεταμορφώνουν στη στιγμή σε ό,τι ονειρεύεσαι. Αν λατρεύεις το stealth style, την ήσυχη κομψότητα, τα εκλεπτυσμένα υλικά και τη διακριτικότητα στις επιλογές σου μακριά από θορυβώδη logos και πασίγνωστα brands, τότε σίγουρα λατρεύεις και το στιλ της Jennifer Lawrence.

Ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας ρούχα που αποτελούν συνώνυμα της διακριτικής πολυτέλειας με πρωταγωνιστή ένα διαχρονικό καμηλό παλτό που ανήκει σε έναν ευρύτερο ενδυματολογικό κώδικα που αποπνέει κομψότητα χωρίς φανφάρες. Με ένα λευκό τζιν μέχρι τον αστράγαλο, μια λαδί τσάντα του οίκου Loewe, ένα λεμονί jumper με γιακά ζιβάγκο, μια μαύρη δερμάτινη ζώνη και τετράγωνα γυαλιά ηλίου, έκανε μια εμφάνιση για premium γούστα.

Photo Credits: @Getty Images

Στο στιλ της όμορφης πρωταγωνίστριας των Hunger Games πρωτοστατούν μινιμαλιστικές επωνυμίες και basic κομμάτια υψηλής ποιότητας, που σίγουρα υπάρχουν και στη δική σου γκαρνταρόμπα και τα φοράς για χρόνια.

Το καμηλό παλτό της Lawrence, ένα must have για τη συλλογή σου είναι ένα κλασικό καμηλό πανωφόρι από μαλλί και κασμίρ που η Jennifer φοράει συνέχεια τα τελευταία 4 χρόνια. Πρόκειται για μια oversized γραμμή, από απαλό ύφασμα, με απαλά ντυμένα πέτα, χαμηλούς ώμους και έντονες ραφές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ευέλικτο, μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και να δημιουργήσει το τέλειο layering κάνοντας φρέσκους και ψαγμένους συνδυασμούς.

Αυτό το παλτό δείχνει να αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας της διάσημης ηθοποιού καθώς έχει φωτογραφηθεί φορώντας το σε πολλές από τις χειμωνιάτικες βόλτες της στη Νέα Υόρκη από το 2019.

Το καμηλό παλτό είναι από τα βασικά κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας όπως και το μαύρο αντίστοιχα. Αν κοιτάξεις προσεκτικά το συγκεκριμένο παλτό θα διαπιστώσεις πως είναι ένα κομμάτι συνηθισμένο για celebrities, εφοπλιστές και A-listers που περπατούν στην καρδιά της Νέας Υόρκης όπως η Selena Gomez και η Katie Holmes που έχουν επίσης εντοπιστεί με αυτό το κλασικό καμηλό παλτό στο παρελθόν.

Η minimal αισθητική, πρεσβεύει έναν αβίαστο τρόπο ντυσίματος που δημιουργεί μια καθημερινή υπέρκοψη στολή για τη ζωή στην πόλη. Αυτό το παλτό με τη χαλαρή σιλουέτα, είναι συχνά βασικό κομμάτι των συλλογών πολλών brand. Μπορείς να το βρεις σε ένα σωρό αποχρώσεις όπως καφέ σοκολά, μαύρο, σκούρο γκρι αλλά σίγουρα το καμηλό είναι αυτό που υμνεί το στιλ της ήσυχης πολυτελούς κομψότητας.

Διάλεξε ένα από βιώσιμα υλικά και εκλεκτά υλικά, όπως οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυεστέρα και κασμίρ. Όπως αποδεικνύεται το παλτό είναι βασικός πυλώνας του γυναικείου ντυσίματος και εύκολα μπορεί να σου χαρίσει μια extravagant εμφάνιση με μια και μόνο κίνηση.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα