Skip to main content

FASHION RADAR

Jennifer Lawrence: Με ένα hair band απογείωσε ένα basic σύνολο!

Δοκίμασε κι εσύ ένα από τα πιο hot hair accessories της σεζόν! 



Τα αξεσουάρ μαλλιών δεν έχουν επιστρέψει. Στην ουσία δεν έφυγαν ποτέ από το προσκήνιο. Πάντα δημιουργούν εντυπωσιακά ενδιαφέροντα looks που απογειώνουν κάθε outfit. Όπως αυτό της Jennifer Lawrence πριν λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με σύνολο Dior και δερμάτινη στέκα στα μαλλιά πρεσβεύοντας για άλλη μια φορά την ήσυχη πολυτέλεια που τόσο πολύ της ταιριάζει. 

Η Τζένιφερ Λόρενς απασχολεί τόσο με το στιλ της όσο και με το ταλέντο της. Με μια ακαταμάχητη φυσική ομορφιά και προικισμένη από τη φύση, γνωρίζει τον τρόπο να κάνει εξαιρετικές στιλιστικές επιλογές, ώστε να δείχνει υπέροχη τον περισσότερο καιρό. Κάθε ρούχο της είναι όλο και καλύτερο από το προηγούμενο, λάτρης και ιέρεια ενός ήσυχου πολυτελούς στυλ που οδηγεί το παιχνίδι της ομορφιάς σε άλλο level. Σε μια τελευταία της εμφάνιση έπαιξε με τα αξεσουάρ μαλλιών και κέρδισε πάλι τον θαυμασμό μας αλλά και πολλών ακόμα θαυμαστών.

Τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, η 33χρονη πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με ένα Dior υπέροχο ντύσιμο και μια μαύρη δερμάτινη στέκα στο κεφάλι που συγκρατούσε το ίσιο χτένισμά της προς τα πίσω. Τραβώντας τα γυαλιστερά μαλλιά της προς τα πίσω, με αυτό το συγκεκριμένο διαχρονικό αξεσουάρ μαλλιών που θυμίζει τα μαθητικά μας χρόνια, έδωσε έναν τόνο κομψότητας σε ολόκληρη την εμφάνιση, η οποία περιείχε επίσης το ασπρόμαυρο σύνολο και ένα ζευγάρι αστραφτερά διαμαντένια σκουλαρίκια. 

Αν διαθέτεις όμορφο πρόσωπο με γωνίες και εντυπωσιακά μάτια, τότε μια στέκα κρίνεται απαραίτητη στη συλλογή σου. Τα τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά αφήνουν το πρόσωπο σε κοινή θέα και είναι παράλληλα πρακτικό για τις δουλειές σου και τα ραντεβού στη διάρκεια της ημέρας. 

Η Jennifer ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα απλό, κλασικό μακιγιάζ χρησιμοποιώντας έντονη μάσκαρα που της χάρισε πυκνές και σκούρες βλεφαρίδες, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπό της κινήθηκε σε ουδέτερους τόνους, με απαλό περίγραμμα στα ζυγωματικά και ένα απαλό smokey eyes στα βλέφαρα. 

Η Lawrence είναι από καιρό λάτρης της στέκας μαλλιών. Και γιατί όχι αφού της ταιριάζει και αναδεικνύει μοναδικά τα φίνα χαρακτηριστικά του προσώπου της. 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα