Skip to main content

FASHION RADAR

Kendall Jenner : Το Little Black Dress της ήταν ένα masterclass στην απλότητα

Το LBD ήταν οικογενειακή υπόθεση.



Το μικρό μαύρο φόρεμα, αλλιώς γνωστό ως LBD, έχει τις ρίζες του στην Coco Chanel και τη δεκαετία του 1920. Είναι μια ιδέα που έχει ξεκάθαρα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου - και θα είναι εκεί για πάντα. Η Kendall Jenner, όντας η μινιμαλιστική βασίλισσα του στυλ, είναι λάτρης της βασικής γκαρνταρόμπας και, πρόσφατα, έκανε ακόμη και το κλασικό στυλ να φαίνεται τόσο φρέσκο ​​και νεανικό όσο ποτέ. Ενώ παρευρέθηκε στη Μεγάλη Εορτή Έναρξης του Φοντενμπλό στο Λας Βέγκας χθες το βράδυ, η Τζένερ φόρεσε ένα μικρό μαύρο φόρεμα που χάρισε στην σταρ της τηλεόρασης και μοντέλο λίγη από την εσωτερική λάμψη και χάρη της Όντρεϊ Χέπμπορν.

Το απλό μαύρο slip φόρεμα της Jenner διέθετε έναν τολμηρό κορσέ, δίνοντας δομή στο κατά τα άλλα fluy φόρεμα. Η Kendall ολοκλήρωσε το look με τα εξίσου ολόμαυρα αξεσουάρ της, συνδυάζοντας το φόρεμά της με μαύρες γόβες και μια απλή μαύρη τσάντα ώμου. Η πλήρης εμφάνιση δεν είναι κάτι διαφορετικό από όσα η Kendall μας έχει συνηθίσει. Μινιμαλιστική εμφάνιση αλλά με έντονη φρέσκια ανατροπή.

Photo Credits: @Getty Images

Η Kendall δεν ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner που φόρεσε ένα κλασικό LBD. Η Kim Kardashian παρευρέθηκε επίσης στη γιορτή στο Λας Βέγκας και εμφανίστηκε με το δικό της LBD. Ενώ η Kendall υιοθέτησε μια ελαφρώς πιο επίσημη προσέγγιση με το μαύρο slip φόρεμά της, η Kim επέλεξε ένα μαύρο πλεκτό φόρεμα με λαιμόκοψη με ίσια γραμμή και βολάν. Τα αξεσουάρ της ήταν απλά. Ένα κομψό κολιέ με αλυσίδα και μερικά ασημένια δαχτυλίδια στα δάχτυλά της.

Σε αντίθεση με την αδερφή Kim, η οποία είναι συνήθως επιρρεπής σε εντυπωσιακές statement εμφανίσεις, η νοοτροπία της Kendall όταν πρόκειται για το κόκκινο χαλί και άλλες επίσημες εκδηλώσεις υμνεί τη φιλοσοφία less is more. Συχνά οι εμφανίσεις της αποτελούν παραδείγματα εντυπωσιακού στιλ με μίνιμαλ αναφορές, χαρακτηριστικό παράδειγμα πολυτέλειας.

Photo Credits: @Getty Images

Η ικανότητά της να παραμένει πιστή στο μινιμαλιστικό κομψό της στυλ ενώ δημιουργεί εμφανίσεις φρέσκες και μοντέρνες, είναι πραγματικά ένα masterclass απλότητας και οφείλουμε να κρατήσουμε σημειώσεις.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

Προτεινόμενα

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.