Skip to main content

FASHION RADAR

Nicole Kidman: Η iconic εμφάνιση με τολμηρό LBD, στη λίστα με τις καλύτερες στιλιστικές επιλογές της.

Από τις πιο risky fashion A listers, η Kidman εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά. 



Τα καλύτερα μικρά μαύρα φορέματα αποδεικνύουν περίτρανα ότι τα στερεότυπα και απλά πράγματα στις ντουλάπες μας κάθε άλλο παρά βαρετά μπορούν να είναι. Από την ανακάλυψή του, το LBD έχει πάρει πολλές μορφές. Ποιος δεν θυμάται φυσικά, το εμβληματικό φόρεμα εκδίκησης της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά και πιο πρόσφατα, τη Zendaya με ένα σουρεαλιστικό σκούρο φόρεμα Schiaparelli, την εμφάνιση της RiRi να περιστρέφεται γύρω από το βασικό, και τώρα τη Nicole Kidman με ένα εξώπλατο, χωρίς πλάγια, φόρεμα Versace. 

Η ηθοποιός φόρεσε το ακαταμάχητο αυτό μαύρο φόρεμα για την πρεμιέρα της νέας της παράστασης Expats στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης. Το μοντέρνο σύνολο της Kidman επιβεβαιώνει ακόμη περισσότερο πως φέρει τον τίτλο ως μια από τις πιο ριψοκίνδυνες κυρίες της μόδας και αυτός είναι άλλωστε ένας ακόμα λόγος για τον οποίο την αγαπάμε. 

Το συγκεκριμένο Versace κομμάτι της Kidman φαινόταν χειροποίητο για να της ταιριάζει απόλυτα καθώς το fitting στο σώμα της ήταν ιδανικό. Εμβαθύνοντας στο look βλέπουμε πως είχε μια κομψή λαιμόκοψη με μια ψευδαίσθηση από κουκούλα, στο μπούστο σε κάθε μπράτσο υπήρχε ένα λεπτό λουράκι που το συνέδεε με το υπόλοιπο φόρεμα. 

Photo Credits: @ Getty Images

Το LBD φόρεμα της διάσημης ηθοποιού ήταν εντελώς ανοιχτό στην πλάτη και στα πλαϊνά ενώ έφτανε νωχελικά στην ουρά της! Εκτός από την ανοιχτή πλάτη και τα πλαϊνά του, το φόρεμα είχε ένα ψηλό σκίσιμο στο πόδι που αναδείκνυε τις ασορτί μαύρες γόβες της. Η τελευταία μοναδική πινελιά ήταν ένα ποπ πράσινο ύφασμα που έντυνε την εσωτερική επένδυση του φορέματος. Η Kidman, σε συνεργασία με τον στυλίστα Jason Bolden , επέλεξε μικρά αξεσουάρ για να δώσει στο φόρεμα την αξία που του αξίζει. Πρόσθεσε σκουλαρίκια, ένα ασημένιο ρολόι και άλλες μικρές κομψές λεπτομέρειες για να αυξήσει τη λάμψη της. Η Kidman χτένισε ιδανικά τα μαλλιά της στο πλάι για να αναδείξει το βαθύ πίσω μέρος του φορέματος, ενώ διατήρησε το μακιγιάζ της σε μπρονζέ τόνους τόσο στα μάτια όσο και στην επιδερμίδα.  

Γνωρίζουμε ότι η Kidman δεν είναι καινούργια στη fashion βιομηχανία και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε για την πάντα κομψή αλλά και ριψοκίνδυνη τάσης της στα red carpet outfit.  Το Expats πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα στο Prime Video. Η σειρά, που δημιουργήθηκε από τη Lulu Wang, ακολουθεί τον χαρακτήρα της Kidman και τη στενή ομάδα φίλων της που ζουν στο Χονγκ Κονγκ. Α, και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε να σας υπενθυμίσουμε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Big Little Lies , για την οποία η Kidman επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται για τρίτη σεζόν!

Ωστόσο προσθέτουμε αυτό το τολμηρό look της Kidman στην updated λίστα με τις καλύτερες στιλιστικές στιγμές της.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της