Skip to main content

FASHION RADAR

Jennifer Lopez: Με ονειρική fairy tale εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού!

Από φλοράλ κάπες μέχρι αληθινά τριαντάφυλλα, οι εμφανίσεις της είναι βγαλμένες από παραμύθι.



Η Jennifer Lopez φαίνεται πως διεκδικεί τον τίτλο της απόλυτης νεράιδας κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Για την έναρξη αλλά και το άνοιγμα της πιο hot fashion εβδομάδας στο show του οίκου Schiaparelli, η Lopez φόρεσε ένα custom made παλτό από εκατοντάδες αληθινά ροδοπέταλα φτιαγμένα από τον Daniel Roseberry, τον δημιουργικό διευθυντή της Schiaparelli. Σήμερα, η ηθοποιός άλλαξε τα avant-garde πανωφόρια της και τα σουρεαλιστικά αξεσουάρ με… λουλούδια! 

Ωστόσο, αυτή τη φορά, το σύνολό της ήταν λίγο πιο ήπιο και λιγότερο αφηρημένο. Η Λόπεζ φόρεσε μια πανέμορφη πράσινη τουαλέτα και μια κάπα λουλουδιών δια χειρός Elie Saab για το σόου του σχεδιαστή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 Couture. Έμοιαζε με κάτι φρέσκο, ​​βγαλμένο από παραμύθι.

Photo Credits: @Getty Images

Το εντυπωσιακό κομμάτι της εμφάνισης της Lopez ήταν αναμφίβολα η μακριά, ανθισμένη λουλουδένια κάπα της. Τοποθετημένη στους ώμους της, φαινόταν αιθέρια, καλυμμένη με εκατοντάδες απαλά παστέλ πράσινα, ροζ και μοβ λουλούδια. Αντί για τα αληθινά τριαντάφυλλα που φόρεσε στο σόου του Schiaparelli, το κομμάτι που έφτιαξε ο Elie Saab για τη διάσημη σταρ, φιλοτεχνήθηκε με φτερά ώστε να δημιουργήσει μια οπτική ψευδαίσθηση που έμοιαζε με λουλούδι. Το φόρεμα αλλά και το συνολικό outfit, περιείχε μια μαγευτική ενέργεια που ήταν κατάλληλη για μια ταινία της Disney. 

Τώρα, στο υπόλοιπο λουκ της, το πράσινο φόρεμα της Λόπεζ που ταίριαζε απόλυτα με τους τόνους της κάπας της είχε μια απαλή σατέν υφή, μια βαθιά λαιμόκοψη και μια σφιχτή μέση, δημιούργημα της ζώνης από κεντημένα κρύσταλλα στο κέντρο. Η JLo πρόσθεσε στο look μόνο μερικά κομψά δαχτυλίδια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με καρφιά σε σχήμα καρδιάς. Το ονειρικό παραμυθένιο φόρεμα κάλυπτε τα παπούτσια της, αλλά εκτός από την κάπα, το πιο χαριτωμένο αξεσουάρ της εμφάνισής της ήταν ο πράσινος φιόγκος που στόλιζε τα μαλλιά της. 

Αυτή η τελευταία girly πινελιά, ήταν και αυτή που έδεσε την εμφάνιση και εδραίωσε την απαλή, πριγκιπική αισθητική ολόκληρου του συνόλου. Για το μακιγιάζ, επέλεξε ένα απλό smokey eye με ασημί σκιά και πλούσιες βλεφαρίδες. Προτίμησε ωστόσο ένα naked lips και ένα απαλό σε γενικές γραμμές μακιγιάζ. 

Ρομαντικά αξεσουάρ όπως φιόγκοι και δαντέλες κυριάρχησαν στις τάσεις του περασμένου έτους και η J.Lo ισχυρίζεται πως το trend ήρθε για να μείνει.  Δεν υπάρχει «σωστός τρόπος» για να κάνεις μια πραγματικά αξέχαστη statement εμφάνιση, αλλά αν σκοπεύεις να το κάνεις, η Εβδομάδα Μόδας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσεις. 

Το μυστικό συστατικό άλλωστε δεν είναι ένα αλλά δύο, ένα παριζιάνικο σκηνικό και εκατοντάδες λουλούδια.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα