Skip to main content

FASHION RADAR

Η Dakota Johnson τελειοποίησε την τάση των Exposed Panties στο Saturday Night Live After Party

Αυτή ήταν η τρίτη εμβληματική εμφάνιση της βραδιάς.



Η Dakota Johnson ανακάλυψε τον πιο κομψό τρόπο για να εκθέσει τα εσώρουχά της. Όσον αφορά το στυλ, οι εμφανίσεις της Johnson είναι πάντα μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, η εμφάνιση του ηθοποιού της Madame Web στο Saturday Night Live ήταν ένα γεγονός που πρέπει να δουν οι λάτρεις της μόδας. Πράγματι, η Τζόνσον δεν απογοήτευσε. Μάλιστα, λάνσαρε στην εκπομπή τρία τέλεια σύνολα για το Σαββατοκύριακο, για έξοδο σε ραντεβού, δείπνο ή για βραδινή έξοδο με φίλους.

Το look που τράβηξε περισσότερο την προσοχή μας συνδύασε το vintage ντύσιμο με την τάση των εκτεθειμένων εσωρούχων. Το μαύρο φόρεμά της από τη συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 1996 της Alaïa είναι φτιαγμένο από λεπτό γυαλιστερό ύφασμα, επομένως ιδανικό για μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2024. Συνδύασε το φόρεμα με τσάντα Jimmy Choo και μαύρες γόβες στιλέτο. Για να κλείσει η εμφάνιση, η Johnson έφερε πίσω το κοντό σακάκι που φορούσατε σε όλα τα εφηβικά σας πάρτι στα πρώτα χρόνια: ένα μαύρο μπολερό.

Φυσικά, υπήρξαν πιο εμπνευσμένες εμφανίσεις από την Dakota Johnson νωρίτερα το βράδυ. Όπως έχουμε ήδη σημειώσει, η Johnson απέδειξε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι οι γνώσεις της για τη μόδα είναι πολύ εκτενείς. Μάλιστα, επέλεξε άλλες δύο εμφανίσεις για τη μεγάλη της βραδιά που αξίζει να σχολιαστούν, ξεκινώντας με μια φόρμα από την άνοιξη 2024 συλλογή του Tom Ford που φόρεσε στον εναρκτήριο μονόλογό της, με ένα πολύ σέξι κομμάτι σε μαύρο χρώμα με μεγάλο άνοιγμα στη λαιμόκοψη.

Για την προώθηση του σόου, η Dakota στάθηκε μπροστά στην κάμερα με ένα μαύρο φόρεμα του LaQuan Smith που αγκαλιάζει την τάση του cut-out – μια άλλη εναλλακτική που αποδεικνύει την ευελιξία μιας ολόμαυρης γκαρνταρόμπας.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της