Skip to main content

FASHION RADAR

Valentine’s Shopping: Beauty & Fashion δώρα για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου!

Έκφρασε την αγάπη σου με μια απλή πράξη καρδιάς!



Η αγάπη έχει πολλές μορφές και κάθε 14 Φεβρουαρίου κάνουμε αυτό το κάτι παραπάνω για να δείξουμε στους αγαπημένους μας πόσα σημαίνουν για εμάς με ζαχαρωμένες καρδιές και συναισθηματικές ευχετήριες κάρτες. Αλλά το να βρεις ένα εντυπωσιακό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε πρόκειται για τη γυναίκα σου , τη μαμά σου, την καλύτερή σου φίλη ή κάποιον άλλο στη ζωή σου δεν είναι και το πιο εύκολο κατόρθωμα. Αν και στην ουσία δεν χρειαζόμαστε λόγο για να αφεθούμε στο πνεύμα της αγάπης, ωστόσο ένα δώρο καρδιάς είναι απαραίτητο. 

Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεφύγεις και να δηλώσεις φωναχτά την αγάπη σου! Είναι μια μέρα να θυμηθούμε τη σημασία της αγάπης αλλά και των ανθρώπων μας στη ζωή μας! Παρακάτω, θα βρεις στυλάτα fashion & beauty  items για να προσφέρεις σε όσους αγαπάς αλλά και στον εαυτό σου! Γιατί αν δεν αγαπήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου τότε ποιος..; 

Chanel N°5 Eau de Parfum

Το άρωμα

Κάνε δώρο ένα χαρακτηριστικό άρωμα. Κλασικό, διαχρονικό, με ταυτότητα και προσωπικότητα. 

 

 

Korres Body Mist Body Mist Νερό Καρύδας

Δεν υπάρχει καλύτερο από ένα σπρέι με πλούσιο άρωμα από καρύδα, δροσερό θαλασσινό αλάτι συνδυασμένο με απαλή βανίλια. Αναζωογονητικό body mist με τονωτικό εκχύλισμα ginger και εκχύλισμα αλόης που προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Κράτα το στη τσάντα σου και ανανέωσε μέσα στην ημέρα όσες φορές θέλεις. 

Sante Shoes

Slingbacks

Ανεξάρτητα από το στυλ της, ένα ζευγάρι φούξια slingbacks είναι ένα διαχρονικό αντικείμενο πολυτέλειας που θα μπορεί να φορέσει με τα πάντα, από φορέματα μέχρι τζιν. Από τη Sante με λάστιχο στη φτέρνα και ύψος τακουνιού 5 εκατοστά. 

Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss - Limited Edition

Lip gloss

Όχι μόνο αυτή η γυαλάδα κάνει τα χείλη ακαταμάχητα, αλλά η ελαφριά υφή και το λεπτό χρώμα του χαρίζει μια τέλεια φρέσκια εμφάνιση.

 

 

Nuxe Huile Prodigieuse Florale 

Τίποτα δεν λέει "σ'αγαπώ" περισσότερο από την ευκαιρία για περιποίηση. Αυτό το λάδι αφήνει το δέρμα λαμπερό και μεταξένια απαλό ενώ το άρωμά του διεγείρει όλες τις αισθήσεις. 


Tsakiris Mallas

Moonboots

Εάν η αγάπη της σας στείλει στο φεγγάρι, δώστε της αυτές τις μπότες που είναι ζεστές, στυλάτες και αγαπημένες. SNOW BOOTS από τη συλλογή της εταιρίας Tsakiris Mallas. 

 

Bsb Fashion

Πλεκτό πουλόβερ

Ένα άνετο, ποιοτικό βασικό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί (και να χαριστεί) οπουδήποτε. Ζιβάγκο oversized πουλόβερ με χαλαρά μανίκια, λεπτομέρεια από στρας και ρεβέρ, ασύμμετρο τελείωμα, με κανονική εφαρμογή.

Mango

Fashion Φουλάρι 

Υπάρχει απλώς κάτι συναισθηματικό στο να κάνεις δώρο ένα κασκόλ. Αυτή η επιλογή σε όμορφο κόκκινο χρώμα θα την κρατήσει ζεστή ενώ θα της θυμίσει αυτόν που της το έκανε δώρο. Mango φουλάρι από ριχτό ύφασμα. 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα