Skip to main content

FASHION RADAR

Spring Alert: Τι να βάλεις άμεσα στην ντουλάπα σου για να υποδεχτείς την Άνοιξη!

Κάνε χώρο για τα πιο βασικά items της φετινής σεζόν! 



Δεδομένου ότι οι ανοιξιάτικες συλλογές έκαναν το ντεμπούτο τους πριν από σχεδόν έξι μήνες, και πως η Άνοιξη είναι μόλις μια ανάσα μακριά, είναι καιρός να προσθέσω στη ντουλάπα μου μερικά ανεκτίμητα κομμάτια της νέας εποχής. Τα πολύ βαριά όπως γούνινα παλτό και χοντρά μπουφάν φεύγουν από το προσκήνιο, ενώ το χρώμα και κομμάτια πασπαρτού που δημιουργούν ένα αλλά και περισσότερα looks μας κλείνουν πονηρά το μάτι. Βάλε στο παιχνίδι πουκάμισα, όμορφα αξεσουάρ, denim και μοδάτα παπούτσια και είσαι έτοιμη να υποδεχτείς την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου.

Στέκα

Είναι κάπως τρελό τι μπορεί να κάνει μια απλή κορδέλα για να διορθώσει a bad hair day ωστόσο έχει μοναδικά αποτελέσματα. Αυτό θυμίζει παλιά αγαπημένα αξεσουάρ από πολύ αγαπημένες εποχές ενώ χαρίζει στυλ και διαχρονική κομψότητα. 

Μαύρο πουκάμισο από ποπλίνα

Συνεχίζω να βλέπω ανθρώπους να επιλέγουν μαύρα πουκάμισα από ποπλίνα αντί για τα λευκά που ήταν παντού την περασμένη άνοιξη και το καλοκαίρι, οπότε σίγουρα θα προσθέσω κι εγώ ένα στην γκαρνταρόμπα μου. Συνδύασέ το κι εσύ με μια ζώνη, τζιν σε σκούρο χρώμα και ένα ζευγάρι υπέροχες γόβες για μια εύκολη, κομψή εμφάνιση για κάθε περίσταση.

Άνετα mules

Αν περπατά πολύ ή μετά από έναν μακρύ χειμώνα, θέλεις να νιώσεις όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι έξω, προτίμησε παπούτσια ανοιχτά αλλά και κλειστά μαζί!  Επένδυσε σε ένα ζευγάρι μοδάτα mules που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Από επαγγελματικά ραντεβού μέχρι first dates και ανέμελα καφεδάκια στην πόλη καθώς μοσχοβολούν τα γιασεμιά και νυχτώνει λίγο αργότερα.   Συνδύασε με παντελόνια, αέρινες φούστες αλλά και τζιν. 

Σκούρο τζιν 

Μου αρέσει να δείχνω καλοντυμένη σχεδόν κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι.  Πολλές φορές δεν θέλω να φορέσω φούστα ή φόρεμα, γι' αυτό είμαι φανατική θαυμάστρια κάθε τζιν που φαίνεται πιο επίσημο και κολακευτικό από το ύφασμα μέχρι την εφαρμογή του. Για αυτό, το dark-wash denim είναι η μόνη επιλογή που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις φέτος την Άνοιξη.  

Ζώνη με χρυσή αγκράφα

Δεν μπορώ να ξεφύγω από την εμμονή μου με τις κλασάτες ζώνες που χαρίσζουν ένα touch of elegance σε κάθε outfit. Διάλεξε μια λεπτή ζώνη με χρυσή αγκράφα και συμπλήρωσε κάθε σου σύνολο από λεπτό cigarette παντελόνι μέχρι ένα lbd ή ένα σεμιζιέ φόρεμα. Προτίμησε σε ένα καλό δερμάτινο κομμάτι που δεν θα σου χαλάσει εύκολα. 

Λευκό tank top

Ένα καλό λευκό τανκ συνδυάζεται με οποιαδήποτε φούστα ή τζιν ή παντελόνι, μέσα από πουκάμισο και με ό,τι ακόμα μπορείς να φανταστείς. Πραγματικά, είναι ίσως το πιο ευέλικτο κομμάτι στο συρτάρι σου. 

Δερμάτινο bomber

Αυτήν τη στιγμή είμαι σε μια προσπάθεια να αγοράσω ένα δερμάτινο jacket τύπου bomber αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω μια περιουσία για αυτό. Δόξα το θεό που υπάρχουν επώνυμες αλυσίδες που προσφέρουν το ίδιο fashion αποτέλεσμα σε πολύ προσιτές τιμές!  

Λευκή φούστα σε γραμμή Α

Nothing screams άνοιξη περισσότερο από μια λευκή φούστα σε γραμμή Α. Επένδυσε σε μια αέρινη λευκή βαμβακερή φούστα που μπορεί να συνδυαστεί με πουλόβερ την άνοιξη και μπικίνι και σανδάλια το καλοκαίρι.

Μεγάλα γυαλιά ηλίου 

Τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου κυκλοφορούν ακόμα αν και αποτελούν τρέλα της περασμένης χρονιάς. Αντικατέστησέ τα με μεγαλύτερα και επένδυσε σε ένα πραγματικό κομμάτι - έργο τέχνης για τα μάτια σου μόνο! 

Λευκό μπλουζάκι 

Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε εμφάνιση με πουλόβερ χρειάζεται ένα μακρυμάνικο λευκό μπλουζάκι από κάτω που τα κάνει όλα να δένουν καλύτερα. Ο γιακάς και τα μανίκια καθώς ξεχωρίζουν λίγο, δημιουργούν μια στυλιζαρισμένη εμφάνιση και μια επίδειξη πρόθεσης που είναι απαραίτητη για κάθε απλό ντύσιμο με πουλόβερ και τζιν.

Κάπρι παντελόνι

Τα κάπρι θα είναι παντού αμέσως μετά την έλευση του ανοιξιάτικου καιρού και μέχρι να φτάσει ο ακόμη ζεστός Σεπτέμβρης. Συνδύασέ το με σχεδόν τα πάντα πουκάμισα, ελαφριά πλεκτά και κομψά δερμάτινα sneakers ή μπαλαρίνες και δώσε ζωή σε ένα παλιό και αγαπημένο μας φίλο!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα