Skip to main content

FASHION RADAR

Οι 10 κορυφαίες συμβουλές στυλ της Victoria Beckham

Η Victoria Beckham γίνεται 50 ετών κι εμείς γιορτάζουμε το υπέροχο στυλ της



Αν αναρωτιέστε σε ποιες 10 εντολές ορκίζεται η Victoria Beckham για την κομψότητά της, το fashion icon που στις 17 Απριλίου έγινε 50 ετών είχε από πολύ νωρίς στην καριέρα της αποκαλύψει τον χρυσό της δεκάλογο:

ΚΑΝΟΝΑΣ 1: Οραματιστείτε τη συνολική σας εμφάνιση

Αντί να κοιτάζω ένα σωρό ρούχα πρώτα το πρωί και να αναρωτιέμαι τι διάολο θα φορέσω, οραματίζομαι τη συνολική εμφάνιση που θα κάνω εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα και μετά μαζεύω τα κομμάτια.

Αν εφαρμόσεις αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα ρούχα σου και τον τρόπο που ντύνεσαι.

ΚΑΝΟΝΑΣ 2: Ψωνίστε «τον κόσμο»

Ψώνισα στην Ιαπωνία και πήρα πολλά υπέροχα ρούχα. Είναι φανταστικό γιατί φτιάχνουν τα πάντα σε μικροσκοπικά μεγέθη και έχουν πολύ στυλ. Όλα είναι τόσο εικαστικά και πάντα ωθούν μια συγκεκριμένη ματιά.

Λατρεύω τα καταστήματα vintage ρούχων στη Νέα Υόρκη. Η παραλαβή ρούχων από διαφορετικές χώρες βοηθά να δώσετε μια ξεχωριστή σφραγίδα στο στυλ σας.

ΚΑΝΟΝΑΣ 3: Δανειστείτε από μια άλλη εποχή

ΠΑΡΕ έμπνευση από μια άλλη δεκαετία. Λατρεύω τα δομημένα ρούχα, γι' αυτό προτιμώ τα στυλ της δεκαετίας του '50. Είναι προσαρμοσμένα για να δίνουν μια υπέροχη σιλουέτα.

Πλήθος σχεδιαστών, όπως ο Roland Mouret, κουβαλούν αυτή τη γυναικεία, ενήλικη εμφάνιση της Audrey Hepburn τώρα. Τα ρούχα vintage του Alexander McQueen είναι όμορφα – σε κάνουν να νιώθεις τόσο θηλυκή.

ΚΑΝΟΝΑΣ 4: Επενδύστε σε διαχρονικά κλασικά κομμάτια

ΣΠΑΝΙΑ αγοράζω κάτι που προφανώς είναι από μια συγκεκριμένη συλλογή σεζόν. Επενδύστε σε ρούχα που μπορείτε να φοράτε από εποχή σε εποχή. Πριν πολλά χρόνια αγόρασα υπέροχες μπότες Vivienne Westwood που ακόμα αγαπώ. Το άλλο βράδυ φόρεσα ένα φόρεμα D&G που είναι 11 ετών αλλά εξακολουθεί να φαίνεται καλό. Αγοράστε κλασικά που δεν θα βγουν ποτέ εκτός μόδας.

ΚΑΝΟΝΑΣ 5: Βρείτε ένα στυλ που να είναι ασφαλές

ΟΤΑΝ έχετε μια φουσκωμένη μέρα, να έχετε πάντα μερικούς μπαλαντέρ λάμψης έκτακτης ανάγκης.

Επένδυσα σε μερικά από τα jumper φορέματα της Stella McCartney που είναι θεϊκό δώρο για όταν δεν αισθάνεσαι ιδιαίτερα καλά με τον εαυτό σου. Απλώς τραβάς ένα και σε κάνουν να δείχνεις σέξι.

ΚΑΝΟΝΑΣ 6: Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα

Η σωστή τσάντα, παπούτσια ή γυαλιά ηλίου μπορούν να κάνουν ή να μεταμορφώσουν την εμφάνιση ενός ντυσίματος. Ποτέ δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς γυαλιά ηλίου, έτσι έχω πολλά ζευγάρια. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσουν πολύ τα ρούχα, πάντα ελέγχετε τις τσάντες, τα παπούτσια, τα κοσμήματα και τα γυαλιά ηλίου ενός σχεδιαστή.

Δεν φοράω συχνά ρούχα Dior αλλά μου αρέσουν τα γυαλιά ηλίου τους.

ΚΑΝΟΝΑΣ 7: Φόρεμα από μέσα προς τα έξω

Τα ΚΑΛΑ εσώρουχα είναι βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας, αλλά είτε είσαι ένα κορίτσι που φοράει πάντα ασορτί σουτιέν και σετ μπλούζας είτε δεν είσαι. Ανήκω στην τελευταία κατηγορία. Λατρεύω τα μπλουζάκια Agent Provocateur και τα σουτιέν T-shirt Calvin Klein. Το καλοκαίρι, θα φορέσω ένα απλό λευκό γιλέκο με ένα χρωματιστό σουτιέν από κάτω.

ΚΑΝΟΝΑΣ 8: Να είστε γενναίοι και να προσαρμόζεστε

Μου αρέσει να προσαρμόζω τα ρούχα, όπως να κόβω τη ζώνη από το τζιν για να τα κάνω πιο χαμηλά στους γοφούς. Μου αρέσει να αγοράζω τζάμπερ από την Gap Kids και να τα κόβω επειδή είναι τόσο εφαρμοστά και μπορούν να φαίνονται δροσερά και εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '70. Φοράω τα μπλουζάκια τους από μέσα έξω με τα τζιν μου (σχέδια της Victoria για Rock & Republic) και ένα υπέροχο ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Αυτή είναι μια ματιά που δεν μπορεί να πάει λάθος.

ΚΑΝΟΝΑΣ 9: Εμπιστευτείτε μερικές πιστές απόψεις

ΓΕΝΙΚΑ, πάω με τα δικά μου ένστικτα όσον αφορά τη μόδα. Είναι κάτι τόσο προσωπικό, οπότε φυσικά δεν θα το καταλάβετε απόλυτα στα μάτια όλων.

Γενικά, έχω σταματήσει να ζητάω τη γνώμη των άλλων, αλλά εξακολουθώ να ακούω τις απόψεις της μαμάς μου και της αδερφής μου Λουίζ, που υποθέτω ότι είναι η κολλητή μου για ψώνια.

ΚΑΝΟΝΑΣ 10: Κλασικό στυλ Must-Dos

Είναι υπέροχο να κάνετε μια δήλωση τώρα και ξανά, αλλά προσπαθήστε να τηρήσετε μερικές κλασικές οδηγίες. Εάν αποκαλύπτετε πολλά ντεκολτέ, θα πρέπει να έχετε τα πόδια σας κρυμμένα. Ή αν θέλετε να δείξετε λίγο πόδι, φορέστε ένα jumper φόρεμα από πάνω. Μην τα αφήνετε όλα να αποκαλύπτονται. Είναι πολύ πιο σέξι να αφήνεις λίγο στη φαντασία.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας