Skip to main content

STREET STYLE

H δύναμη της απλότητας

Μίνιμαλ fashion και στο street style



Aν νομίζεις πως τώρα που ο χειμώνας πλησιάζει θα ξεκινήσεις πάλι το ''layering''  και να προσθέτεις υφάσματα στην εμφάνιση σου, τότε καλύτερα να το αποφύγεις. Η μίνιμαλ αισθητική και νοοτροπία, έχει μπει για τα καλά στον κόσμο της μόδας και συνεχίζει ακάθεκτη και την νέα σεζόν. 
Οπότε μη προσθέτεις παραπάνω ρούχα αν δεν είναι απόλυτα αναγκαίο.

Ο μινιμαλισμός είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση της εποχής μας τόσο στην μόδα, αλλά και σε πολλούς ακόμη τομείς. Και σίγουρα θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη. Ήταν άλλωστε μεγάλη ανάγκη να απαλλαγούμε από περιττά, ανούσια στοιχεία και υπερ κατανάλωση. Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω πέρα από τα απαραίτητα. Η απλότητα άλλωστε ήταν ανέκαθεν διαχρονική και αξιοζήλευτη.
 

 

 

Οι μίνιμαλ εμφανίσεις είναι ότι πιο σύγχρονο μπορείς να επιλέξεις και γι' αυτό πάμε να δούμε μερικές φωτογραφίες για έμπνευση.

 

               

 

 

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Μεταξωτό φόρεμα: Το ωραιότερο κομμάτι της σεζόν

Το φορούν όλες οι influencers. Μάθε πώς θα το διατηρήσεις καθαρό και αψεγάδιαστο

STREET STYLE

Πώς να φορέσεις τα παστέλ χρώματα

Pro tips που θα σε κάνουν να δείχνεις σαν ένα fashion icon

Προτεινόμενα

INTERVIEW

«Είχα την υπομονή να “δυσκολευτώ” λίγο παραπάνω, αλλά να υπάρξω μουσικά όπως θέλω και μου ταιριάζει» Βασιλική Μιχαλοπούλου

Λίγο πριν το live της στο Faust, η Βασιλική Μιχαλοπούλου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο allyou.gr και την Αγγελική Λάλου

CELEBS

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez, Gigi Hadid και Kim Kardashian, τράβηξαν πάνω τους τα φλας