Skip to main content

STREET STYLE

Αυτά είναι τα σέξι μποτάκια που μπορείς να φορέσεις σε καθημερινή βάση

Άνετα και με διαχρονική αξία



Οι πρώτες βροχές μας έχουν κάπως αναστατώσει και μας βάζουν σε μια διαδικασία για αλλαγές στα looks μας. Φοράμε ρούχα τα οποία είναι πιο ζεστά ενώ προτιμάμε παπούτσια τα οποία ξέρουμε πως θα μας προστατεύσουν από το νερό της βροχής όπου κι αν βρισκόμαστε. Τα μποτάκια είναι φυσικά η καλύτερη επιλογή. Εκτός όμως από τα rain boots τα οποία είναι σταθερή επιλογή κάθε χρόνο τέτοια εποχή, υπάρχει ένα άλλο ζευγάρι που είναι σέξι, πολύ θηλυκό και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Αυτή η τάση στα μποτάκια έχει φορεθεί και αγαπηθεί πολύ πίσω στα 2000s από διάσημες και πετυχημένες γυναίκες, όπως η Madonna. Όμως, με το πέρασμα των χρόνων, τα cowboy boots έρχονται ξανά και ξανά στο προσκήνιο και γίνονται οι πρωταγωνιστές της μόδας. Celebrities όπως η Dua Lipa, η Shakira και η Beyoncé τα επιλέγουν για τα video clips των κομματιών τους αλλά και για τις εμφανίσεις τους, το ίδιο και μοντέλα όπως η Bella Hadid αλλά και fashion influencers.

Τα cowboy boots με το western style μπορούν να συνδυαστούν με jean σε στενή γραμμή, με maxi φούστες αλλά και maxi φορέματα, με ανδρικά outwear και slip φορέματα, ακόμα και με σορτσάκια με blazers, ολοκληρώνοντας τα every day looks και προσθέτοντας το country style.

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Πώς να φορέσεις τα παστέλ χρώματα

Pro tips που θα σε κάνουν να δείχνεις σαν ένα fashion icon

STREET STYLE

Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης

Το αγαπούν οι Γαλλίδες influencers και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;