Skip to main content

STREET STYLE

Η Taylor Swift απογείωσε το no pants look στη Νέα Υόρκη

Ίσως αυτή είναι η καλύτερη εμφάνισή για τη φθινοπωρινή σεζόν.



Η φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα της Taylor Swift, εμπνευσμένη από τη «σχολική-φοιτητική» ηλικία, εξελίσσεται σε μια πολύ πιο τολμηρή τάση.

Στις 26 Οκτωβρίου, η 33χρονη σταρ της ποπ φωτογραφήθηκε στο West Village της Νέας Υόρκης με τον σκηνοθέτη του Deadpool 3 (και παρευρισκόμενη στο sequel των Chiefs-Jets) Shawn Levy. Στα στιγμιότυπα, η Swift φαίνεται να φοράει το μεγάλο μπλουζάκι ράγκμπι Pony Club της Stella McCartney με το αγαπημένο της καπέλο μπέιζμπολ Ralph Lauren, μια μίνι τσάντα Tod's στο χρώμα της καμήλας και μερικές πλούσιες κοκκινοκαφέ μπότες ιππασίας – και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Αυτό το βλέμμα λέει: «Φόρεσα ότι βρήκα μπροστά μου από την ντουλάπα του φίλου μου και βγήκα έξω», με τον πιο κομψό τρόπο, παρόλο που σίγουρα αυτή η επιλογή προερχόταν από τη δική της ντουλάπα. Φυσικά, οι χαλαροί ξανθοί κυματισμοί της, τα πορτοκαλοκόκκινα χείλη της και τα εκλεπτυσμένα αξεσουάρ δίνουν στο σύνολο ένα γυαλιστερό φινίρισμα, αναδεικνύοντας με διακριτικό τρόπο μια ήρεμη πολυτέλεια.

Είδαμε νωρίτερα μέσα στη σεζόν πολλές celebs να κυκλοφορούν «χωρίς παντελόνι» και η Taylor Swift βρισκόταν αρκετά κάτω στη λίστα με τις διασημότητες που αναμενόταν να αγκαλιάσουν τη συνεχιζόμενη τάση χωρίς παντελόνι, αλλά μας έδειξε πραγματικά σε όλους πώς γίνεται. Δεν φαίνεται καν να προσποιείται την αισθητική με ένα κοντό σορτς ή να ξεγελά με ένα κολάν ως παντελόνι. Αργότερα μέσα στην ημέρα, αφαίρεσε το καπέλο - επιδεικνύοντας πλήρως τα υπέροχα μαλλιάς της και ενισχύοντας αυτό το look ως το καλύτερο της σεζόν.

Ήταν διασκεδαστικό να παρακολουθείς την Taylor Swift να πειραματίζεται με διάφορες τάσεις τις τελευταίες εβδομάδες, όπως όταν φόρεσε ένα sheer top της δεκαετίας του '90 για ένα ραντεβού με τον Travis Kelce τη μια στιγμή και να εμφανιστεί με μια πλεκτή boho εμφάνιση με τη Selena Gomez την επόμενη. Ωστόσο, η άποψή της για την αισθητική της Νέας Αγγλίας, την οποία συνεχίζει να λανσάρει αυτό το φθινόπωρο, είναι πραγματικά η τέλεια εφαρμογή.

 

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα