Skip to main content

STREET STYLE

Η Kristen Stewart με πλεκτά εσώρουχα «τερμάτισε» το no pants look

Το στυλ «πετάχτηκα από το κρεβάτι» βγαίνει στους δρόμους



Σοκ και δέος υπάρχει ως αντίκτυπος γύρω από την τελευταία εμφάνιση της Kristen Stewart, ειλικρινά. Η σταρ του Love Lies Bleeding μόλις βγήκε με πλεκτά εσώρουχα, τα οποία φαίνονται τόσο πρακτικά όσο και πολύ άνετα.

Η στυλίστρια της Stewart, Tara Swennen, συνδύασε το κρεμώδες ρούχο από κασμίρι, το οποίο έχει καφέ στρίφωμα, με ένα όμορφο μεταξωτό κουμπί, κουμπωμένο μόνο στον γιακά και ένα nude σουτιέν. Η Stewart επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα στο πλάι και τόνισε την εμφάνιση με μοναδικά αξεσουάρ τα σκούρα γυαλιά ηλίου χωρίς σκελετό, ψηλές λουστρίνι γόβες και μια boxy τσάντα. Για επιπλέον υποστήριξη (και, πιθανώς, ζεστασιά), φόρεσε ένα καλσόν από κάτω. Το συνολικό αποτέλεσμα αναδεικνύει ήσυχη πολυτέλεια… αλλά μήπως παρά είναι τολμηρό;

Είναι ένα ενδιαφέρον μάθημα για το «street style» έναντι του «fashion style», καθώς αν η Stewart ήταν ντυμένη έτσι σε μια φωτογράφηση ή περπατούσε σε μια πασαρέλα, μάλλον δεν θα το σκεφτόμασταν δύο φορές, αλλά στο πλαίσιο της Νέας Υόρκης, ή στην πραγματική ζωή, φαίνεται σαν… κάτι βγαλμένο από ένα παράλληλο σύμπαν!

Τα πολυτελή και ιδιαίτερα εσώρουχα είναι μια ανερχόμενη τάση μεταξύ των σετ υψηλής μόδας, φυσικά.

Η Stewart έχει κλίνει προς το ντύσιμο με επίγνωση του σώματος εν όψει του Love Lies Bleeding, του νέου της σέξι λεσβιακού δράματος. Φορώντας την ίδια τσάντα που απεικονίζεται εδώ, φόρεσε ένα Y2k-ish "going-out top" φτιαγμένο μόνο από χάντρες για μια εμφάνιση στο The Late Show With Stephen Colbert και πάλι συνδύασε καλτσοδέτες με… όχι πολλά άλλα… για την πρεμιέρα της ταινίας. Σοβαρά, αυτό το bodysuit θα μπορούσε να κόψει γυαλί.

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική