Skip to main content

CELEBS

Ιrina Shayk: Η φωτογραφία που μας έκανε να σκεφτούμε ότι είναι έγκυος!

Μα πότε πρόλαβε;



 

Εντάξει, αν δούμε ακόμα μία σειρά φωτογραφιών με την Irina Shayk και το Bradley Cooper, να κάνουν βουτιές και στη συνέχεια να κυλιούνται στην άμμο, ενώ παράλληλα ανταλλάσουν καυτά φιλιά, αλήθεια σας λέμε θα αρχίσουμε να ουρλιάζουμε. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά τελικά, και παρά το γεγονός ότι έχουμε κάνει διατριβή πάνω στο κορμί της Ρωσίδας καλλονής, αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι μας διαφεύγει.

Συγνώμη αλλά πώς είναι δυνατόν, την μία να έχει κοιλίτσα και την άλλη να είναι εντελώς πλάκα; Διότι αν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες, και δείχνουν την Irina και το Bradley να βολτάρουν, στο New Jersey, όπου βρίσκονται για ολιγοήμερες διακοπές κάτω από λευκό φόρεμα του μοντέλου,φαίνεται μία μικρή στρογγυλή κοιλίτσα, η οποία έκανε την εμφάνισή της, ξανά λίγες μέρες πριν, όταν η Shayk φορούσε και πάλι ρούχα.

Eδώ ακριβώς εντοπίζεται το μυστήριο: Πώς είναι δυνατόν, τα βράδια με ρούχα, να έχει κοιλίτσα και το πρωί με το μαγιό κοιλιακούς; Μήπως τα πρωινά απλά... ρουφιέται γιατί δε θέλει ακόμα να ανακοινώσει κάτι, ή μήπως τα βράδια τρώει λίγο παραπάνω.

2C0D596A00000578-0-image-a-1_1441649791454_afdaa.jpg

2C0D5A1700000578-0-image-a-2_1441649832222_0a8f1.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα