Skip to main content

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν συγχωρώ την απιστία»

Τη ζηλεύει ο Θέμης Σοφός;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Για την απιστία ρωτήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real Life» τονίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συγχωρήσει απιστία του συζύγου της.

«Η απιστία είναι κάτι εντελώς έξω από τον τρόπο σκέψης μου, αλλά και πολύ μακριά από την σχέση μας. Δεν συγχωρώ την απιστία! Βέβαια, η ζωή είναι πολύπλοκη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να είναι όπως σήμερα», δήλωσε με εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Όσο για το αν ο Θέμης Σοφός τη ζηλεύει, καθώς είναι μια μια από τις πιο προβεβλημένες γυναίκες της τηλεόρασης, η ίδια τόνισε: «Όχι, καθόλου. όταν εγώ κάθε βράδυ στις 22:30 ξαπλώνω και όλη μέρα ξέρει που βρίσκομαι, δεν υπάρχει περιθώριο, δεν του δίνω κανένα δικαίωμα να με ζηλέψει. Ούτως ή άλλως, ο Θέμης είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Δεν ζηλεύει, είναι χαλαρός. Εγώ ζηλεύω περισσότερο! Η ζωή μου είναι τόσο προβλέψιμη που δεν δίνω κανένα δικαίωμα στον Θέμη να με ζηλέψει. Όταν κάνεις τα παιδιά μπάνιο, λες μια κουβέντα με τον άνθρωπό σου και κοιμάσαι, τι δικαίωμα να δώσεις; Μήπως δεις κάποιον άλλον στον ύπνο σου; Εγώ ακόμη και στον ύπνο μου τον Σοφό βλέπω (σ.σ γελάει)».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Η Hilary Duff φέρνει στον κόσμο το τέταρτο μωρό της – δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Ο λόγος που δεν πήγε καλά στην Eurovision το 2021

Όσα δήλωσε η ερμηνεύτρια του πολυσυζητημένο El Diabo

CELEBS

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez, Gigi Hadid και Kim Kardashian, τράβηξαν πάνω τους τα φλας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός