Skip to main content

CELEBS

Courtney Cox: Μάθαμε τον λόγο του χωρισμού της από τον Johnny McDaid!

Και δεν είναι από τους συνηθισμένους...



 

Ως γνωστόν ο γάμος της Courteney Cox ακυρώθηκε, εντελώς ξαφνικά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ήταν μάλιστα τόσο απροσδόκητο όλο αυτό, που αρκετοί πίστεψαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο είχε κάνει την εμφάνισή του, καταστρέφοντας τη σχέση της star και του πρώην συντρόφου της Johnny McDaid.

Νέες πληροφορίες όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποδεικνύουν ότι τελικά το πρόβλημα του ζευγαριού δεν είχε πραγματική φθορά στη σχέση τους. Που λέτε, οι δυο τους διαφωνούσαν για το πού θα ζήσουν μετά το γάμο. Ως γνωστόν η Courteney ζει στο Los Angeles, ενώ ο Johnny ήθελε διακαώς να επιστρέψουν στην πατρίδα του την Μ. Βρετανία.

Παρά το γεγονός ότι η Cox του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να εγκαταλείψει το Los Angeles λόγω της κόρης της Coco την οποία δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να πάρει μακριά από τον πατέρα της, David Arquette, o McDaid ήταν αμετανόητος, κάτι που τον οδήγησε να βάλει και τέλος στη σχέση τους.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα