Skip to main content

CELEBS

Χρήστος Φερεντίνος: Αποκαλύπτει πως είναι ως σύζυγος

Είναι παλαιάς κοπής σύζυγος;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ο Χρήστος Φερεντίνος σε συνέντευξη του στο περιοδικό People μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου.

Ως σύζυγος πώς είναι; Είναι το ίδιο προοδευτικός όσο και ως γονιός; «Κοίτα, στο θέμα αυτό δεν βγάζεις άκρη. Προοδευτικός, βέβαια, του τύπου «κάνουμε ό,τι θέλετε» δεν είμαι. Δεν έχω φτάσει ακόμη σε αυτά τα επίπεδα του στιλ «ο καθένας κάνει ό,τι θέλει». Δεν είμαι τόσο Σουηδός.»

Είναι «παλαιάς κοπής σύζυγος»; «Θεωρώ πως όλοι θέλουν το χώρο τους, την ελευθερία τους, τις ανάσες τους. Δεν υπογράφεις συμβόλαιο με τον άλλον. Υπάρχουν περίοδοι που θέλουν και οι δύο να κατανοήσουν πως «είμαι με τον άλλον, όχι γιατί παντρευτήκαμε, αλλά γιατί το θέλω». Υπάρχουν διαστήματα σε αυτή τη φάση που... μια προοδευτικότητα τη θέλει.»

Αυτό το συνειδητοποίησε μέσα στο γάμο ή ήταν έτσι και πριν; «Όταν κάποιος νομίζει ότι ξέρει πώς θα είναι η συνέχεια, κάνει λάθος. Είναι τόσο άβυσσος αυτό που συναντάς μπροστά σου. Μπορεί όλα να είναι ιδανικά, αλλά κάτι να μην πηγαίνει καλά στη σχέση και να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό. Στο γάμο ποτέ δεν ξέρεις πώς θα λειτουργήσεις στο επόμενο βήμα. Χαίρομαι με ανθρώπους που τους βλέπεις για χρόνια μαζί και είναι καλά. Κι εγώ είμαι αρκετά τυχερός σε αυτό το κομμάτι. Δηλαδή είμαστε δεκαοκτώ χρόνια μαζί με τη Σοφία, παντρεμένοι τα δεκατρία. Και έχουμε μια ισορροπημένη σχέση.»

Είναι ένα ζευγάρι εκτεθειμένο στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό κάνει τη σχέση πιο δύσκολη σε σχέση με ένα ζευγάρι τυπικών υπαλλήλων μιας τράπεζας, για παράδειγμα; «Αλλάζει το βαθμό δυσκολίας. Ανοίγει περισσότερες ρωγμές, ορισμένες φορές. Αν, βέβαια, έχεις μια καλή βάση σχέσης, όλα αντιμετωπίζονται. Όλο αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει και λιγότερες πιθανότητες πλήξης. Η πλήξη πολλές φορές χτυπάει ένα ζευγάρι. Γενικά, η δημοσιότητα έχει αρνητικά, αλλά υπάρχουν και τα θετικά.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα