Skip to main content

CELEBS

Jennifer Garner: «Ο Ben Affleck είναι η αγάπη της ζωής μου»

Η διάσημη ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά για τον πρώην συζυγό της...



Αρκετούς μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου τους τον προηγούμενο Ιούνιο, υπήρχαν φήμες χωρισμού για τη Jennifer Garner και τον Ben Affleck. Και οι φήμες έγιναν πιο έντονες, όταν μαθεύτηκε, πως ο Ben διατηρούσε δεσμό με την νταντά των παιδιών του.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο –θα λέγαμε- χρονικό διάστημα, η Jennifer έσπασε τη σιωπή της και αναφέρθηκε στον χωρισμό τους.

Η αγάπη τους και ο γάμος τους ήταν πραγματικότητα. «Δεν ήταν μόνο για τις κάμερες», ανέφερε η 43χρονη ηθοποιός.

Ο Ben Affleck ήταν ο έρωτας της ζωής της. «Τον παντρεύτηκα, δεν τον παντρεύτηκα; Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Έκανα τα πάντα για εκείνον και θα το ξαναέκανα. Είχαμε κι άλλα πολλά πράγματα που μας ένωναν, εκτός από αυτά τα τρία παιδιά. Είναι η αγάπη της ζωής μου», δήλωσε η Jennifer.

Η αγάπη, όμως είναι πάντα πολύπλοκη και σε μπερδεύει. «Είναι το πιο έξυπνο άτομο που ξέρω, το πιο χαρισματικό και το πιο γενναιόδωρο. Είναι το πιο περίπλοκο άτομο που ξέρω. Και του έλεγα πάντα, όταν ο ήλιος λάμπει επάνω σου, το νιώθεις. Όταν λάμπει κάπου αλλού όμως, έχει κρύο», είπε η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξη της.

Όσον αφορά στη νταντά ανέφερε: «Ήμασταν ήδη αρκετούς μήνες χωρισμένοι πριν ακούσω τις φήμες για τη νταντά. Δεν είχε καμία σχέση με την απόφαση μας να χωρίσουμε. Δεν ήταν καν μέρος της εξίσωσης. Συνεπώς και δεν μπορεί κανένας να την κατηγορεί».

«Οι άνθρωποι νιώθουν πόνο, κάνουν πράγματα που ίσως μετά τα μετανιώνουν, αισθάνονται ντροπή και η ντροπή ισούται με τον πόνο. Δεν χρειάζεται να τον μισεί κανείς για μένα. Δεν τον μισώ. Μην ανησυχείτε, τα μάτια μου ήταν πάντα ανοιχτά, όσο ήμασταν παντρεμένοι. Προσέχω καλά τον εαυτό μου».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα