Skip to main content

CELEBS

Selena Gomez: «Καρφώνει» τις φίλες της!

Αν έχεις τέτοιους φίλους...



Η Selena Gomez είναι μέλος της πιο hot γυναικοπαρέας του Hollywood. Αλλά όταν λέμε «γυναικοπαρέα» δεν εννοούμε άντε βρεθήκαμε και δύο φορές σε ένα κόκκινο χαλί, αγκαλιαστήκαμε και βγήκαμε φωτογραφία. Εννοούμε τέσσερις πραγματικά αχώριστες κολλητές που στον ελεύθερο χρόνο τους πάνε πακέτο και φροντίζουν να παιρνούν καιρό μαζί με εκδρομές ή η μία στο σπίτι της άλλης.

Ο λόγος για την Sel, την Taylor Swift, την Gigi Hadid και την Kendall Jenner, οι οποίες αγαπούν και διαφημίζουν την φιλία τους σε κάθε ευκαιρία. Και να που τώρα η Selena κάνει μία γκάφα και προδίδει τα κορίτσια ή πιο συγκεκριμένα τα μυστικά τους.

Γιατί εκεί που οι άλλες κάνουν προσπάθεια να μην πάρει κανείς χαμπάρι τι τρέχει στην προσωπική τους ζωή η φίλη τους βγαίνει σε συνέντευξη και τα λέει όλα με τη μία. Και καλά για την Taylor το ξέραμε, είναι ζευγάρι με τον Calvis Harris. Οι άλλες όμως;

H Gomez λοιπόν δήλωσε πως είναι δεσμευμένες όλες εκτός από την ίδια. Το μοναδικό μπακούρι δηλάδη. Ε, δεν πειράζει, καλοκαιράκι έρχεται θα βρει κι αυτή το ταίρι της.

Πάλι καλά που δεν είπε και με ποιους, αν και για την Kendall όλες οι υποψίες πέφτουν εδώ και καιρό στον Harry Styles των One Direction.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα