Skip to main content

CELEBS

Πάνος Κιάμος: Aποκαλύπτει την πιο επικίνδυνη δίαιτα που έχει κάνει

Μετά έπαιρνε τα διπλά κιλά


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Της άποψης "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" ήταν ο Πάνος Κιάμμος, όταν προσπαθούσε να χάσει τα περιττα κιλά που είχε, με τον ίδιο να αποκαλύπτει τις πιο extreme δίαιτες που έχει κάνει στο περιοδικό ΟΚ!.

«Έχω κάνει αρκετές απερισκεψίες στην προσπάθειά μου να αδυνατίσω. Έχω δοκιμάσει όλες αυτές τις χημικές δίαιτες που σου λένε "σήμερα θα φας όλη μέρα κοτόπουλο, ανεξαρτήτου ποσότητας". Έχω κάνει δίαιτα που για τρεις μέρες έτρωγα μόνο τρεις μπανάνες και τρία ποτήρια γάλα και υποσχόταν μέσα σε αυτό το διάστημα να χάσω τρία κιλά. Μάλιστα, όταν είχα κάνει τη συγκεκριμένη δίαιτα θυμάμαι οδηγούσα και αισθάνθηκα ότι ζαλιζόμουν.

Έβαλα το αμάξι μου στην άκρη και ειδοποίησα τον πατέρα μου να έρθει να με πάρε, γιατί αισθανόμουν ανήμπορος να οδηγήσω. Και πραγματικά ήρθε και μου έφερε μία τυρόπιτα να φάω, γιατί ένιωθα να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου. Αυτό που συνειδητοποίησα κάνοντας όλες αυτές τις δίαιτες είναι ότι μπορεί να έχανες κάποια κιλά, αλλά έπαιρνες τα διπλάσια μετά. Και είναι δεδομένο ότι θα συμβεί αυτό γιατί όταν στερείσαι βασικά πράγματα, με το που τελειώνει η δίαιτα, αφήνεσαι και ξαναπαχαίνεις», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα