Skip to main content

CELEBS

Orlando Bloom - Katy Perry - Justin Bieber - Selena Gomez - Miranda Kerr: Το πιο ενδιαφέρον ερωτικό ...πεντάγωνο του Hollywood!

Οι τελευταίες φωτογραφίες θα κλείσουν σπίτια.



Αυτή η ιστορία χρόνια κρατά και για σένα που δεν έχεις παρακολουθήσει τα πράγματα από την αρχή καλό είναι να την πιάσουμε με σειρά.

Μια φορά και έναν καιρό, λοιπόν, η Selena Gomez είχε σχέση με τον Justin Bieber. Οι δυο τους, όντας ακόμα πιτσιρίκια, έζησαν έναν έντονο έρωτα, ο οποίος παρ'όλο που από πολλούς είχε χαρακτηριστεί διαφημιστικό κόλπο, φαίνεται πως ήταν πέρα για πέρα αληθινός. Σύντομα ο Justin λιγάκι μεγάλωσε και άρχισε να φέρεται στη Selena ας μην πούμε καλύτερα πώς γιατί απογευματάκι είναι, ίσως είσαι και από ύπνο και είναι κρίμα να χαλιόμαστε γενικώς.

Εκείνη πάντως πέντε - έξι ευκαιρίες του τις έδωσε αλλά ο άνθρωπος δεν αλλάζει παρά μόνο αν το αποφασίσει ο ίδιος. Ε, ο συγκεκριμένος άνθρωπος άργησε πολύ να το αποφασίσει. Και κάπως έτσι το ζευγάρι χώρισε οριστικά. Από τότε έγιναν πολλά και κάπου εδώ ξεκινάει το μπλέξιμο. 

Γιατί σύμφωνα με φήμες, λίγο αργότερα η Μiranda Kerr ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Orlando Bloom εθεάθη αγκαλιά με τον Bieber στα παρασκήνια ενός σόοου της Victoria's Secret. Βέβαια το όλο πράγμα μεταξύ τους φαίνεται ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία σύντομη περιπέτεια, αλλά ήταν αρκετό για να κάνει τον Οrlando να ορκιστεί στο πρόσωπο του Justin αιώνιο μίσος.

Κι έτσι όταν λίγο καιρό μετά, και αφού πλέον είχε χωρίσει και εκείνος από την Kerr, τον πέτυχε σε γνωστό club της Ibiza όρμηξε πάνω του να τον σπάσει στο ξύλο. Eυτυχώς, μπήκε στη μέση ο DiCaprio που ήταν κάπου εκεί γύρω και τους χώρισε, σε στυλ «Πώς κάνετε έτσι για τις γυναίκες ρε παιδιά; Ρωτήστε και μένα που τις αλλάζω σαν τα πουκάμισα!» και, έτσι, γλιτώσαμε τα χειρότερα αλλά αυτή η σχέση φυσικά και δεν αποκαταστάθηκε ποτέ. Γιατί δεν πρόλαβε να περάσει ακόμα λίγος καιρός και ο Orlando εθεάθη έξω από club του Λος Άντζελες στο πλευρό της Gomez. Tα συμπεράσματα φυσικά βγήκαν αμέσως και οι περισσότεροι έκαναν λόγο για μία αποστολή εκδίκησης. 

Μήπως όμως τελικά τα πράγματα είναι διαφορετικά; Γιατί αρκετά χρόνια μετά ο Orlando και η Selena φαίνεται να συνεχίζουν να έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Και ενώ όλοι ξέρουμε πως ο ηθοποιός έχει εδώ και λίγους μήνες σχέση με την Κaty Perry, μόλις εχθές το βράδυ τον είδαμε να φιλάει και να αγκαλιάζει την Sel σε μαγαζί του L.A.

Οι παπαράτσι ήταν κάπου εκεί και τους αποθανάτησαν με τις φωτογραφίες τους να κάνουν εδώ και κάποιες ώρες τον γύρο του πλανήτη. Κι όλα αυτά ενώ η Katy εχθές το βράδυ έγραψε στο Twitter της ότι «ονειρεύεται να γεράσει» με τον Orlando.

Νομίζεις ότι όλα τα παραπάνω είναι σενάριο ταινίας; Kι όμως, όχι! Για να πειστείς ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

selena_gomez_orlando_bloom_kissing_5ad2f.jpg

selena_gomez_orlando_kissing_2_24eac.jpg

selena_gomez_orlando_kissing_2_24eac.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα