Skip to main content

CELEBS

Kylie Jenner: O μεγαλύτερος φόβος της έγινε πραγματικότητα!

Οι προσωπικές της στιγμές με τον Tyga στη φόρα...



Στη δημοσιότητα η ερωτική ταινία που είχε γυρίσει το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής, η Kylie Jenner και ο ράπερ Tyga

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει και οι δυο τους να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, ωστόσο υπάρχει κάτι που πάντα θα μας θυμίζει ότι οι δυο τους είχαν μια πολύ παθιασμένη σχέση, και αυτό δεν είναι άλλο από το sex tape τους.

Το ακατάλληλο βίντεο διέρρευσε προκαλώντας πανικό και ποικίλα σχόλια στην Αμερική για τις αμαρτίες μιας εκ των Kardashian, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτουν τα ξένα ΜΜΕ, το επίμαχο, μικρής διάρκειας, βίντεο φαίνεται πως ανέβηκε για περίπου μισή ώρα στο επίσημο site του πρώην αγαπημένου της, με την ομάδα του Tyga να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να το κατεβάσει όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη, επικράτησε πανικός στην δημοφιλέστερη οικογένεια της Αμερικής, που δεν είναι η πρώτη φορά που βίωνε κάτι τέτοιο. Να υπενθυμίσουμε πως το 2003 ήταν το βίντεο της Kim Kardashian που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, χαρίζοντας της τη δημοσιότητα που τόσο πολύ αναζητούσε και εκτινάσσοντας το κασέ της στα ύψη.

Πάντως, ο Tyga είχε δηλώσει πως δεν θα τον πείραζε να κυκλοφορήσει ένα sex tape με την Kylie Jenner. Μάλιστα για να κάνει κάτι τέτοιο είχε ζητήσει 10 εκατομμύρια δολάρια.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Η Hilary Duff φέρνει στον κόσμο το τέταρτο μωρό της – δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Ο λόγος που δεν πήγε καλά στην Eurovision το 2021

Όσα δήλωσε η ερμηνεύτρια του πολυσυζητημένο El Diabo

CELEBS

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez, Gigi Hadid και Kim Kardashian, τράβηξαν πάνω τους τα φλας

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION NEWS

Ο Ισπανικός οίκος χειροποίητων luxury υποδημάτων Pedro Garcia καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια δόση λάμψης

Από την καλοκαιρινή συλλογή ξεχωρίζουν οι μεταλλικές αποχρώσεις που δίνουν ένα extra shimmer στα loafers και τα πέδιλα