Skip to main content

CELEBS

Mήνυση της Σοφίας Παυλίδου στον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό

Λεκτική και σωματική βία, από τον συνάδερφό της, καταγγέλει η γνωστή ηθοποιός.



Επίθεση δέχτηκε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου, από τον συνάδερφό της Μάνο Παπαγιάννη, όπως αποκαλύφτηκε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά της Κυριακής.

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου, μίλησε στην εκπομπή  και περιέγραψε όσα συνέβησαν:

«Την Πέμπτη το βράδυ στις 11.20 που τελείωσε η παράστασή μας, ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιο λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μία κίνηση, γιατί δεν έκανα την κίνηση, την ξέχασα; Και του απάντησα δε μου βγήκε δεν το έκανα. Μου λέει "το έκανες επίτηδες επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μία ατάκα;". Λέω "είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;" και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει "θα σε γα@@@@ πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις εμένα αστείο". Και λέω "σε παρακαλώ μίλα πιο όμορφα". Μου λέει "αυτό που σου λέω, θα σου γ@@@@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις. Λέω "δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου". Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα στην πόρτα. Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δε χτύπησα στον νεροχύτη, παρά μόνο στην σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια μου έλεγε εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας τις πόρτες θα σε γα@@@@ παλιο@@@@@@, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε τον κατέβασε κάτω».

Όπως ανέφερε η κ. Παυλίδου, μετά το περιστατικό πήγε σε νοσοκομείο και κατόπιν υπέβαλε μήνυση. Επίσης, ανέβασε στο λογαριασμό της μια φωτογραφία στην οποία λέει ότι δεν είναι άνθρωπος που δέχεται τη βία κατά των γυναικών. Την ίδια φωτογραφία, αναδημοσίευσε και ο Χρήστος Φερεντίνος. 

Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει κάνει κάποια δήλωση μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα