Skip to main content

CELEBS

Το φαντασιακό σου, τα χρειάζεται!

"Άνοιγμα στην πόλη": ένα φεστιβάλ μέσα στο ...φεστιβάλ!



Η δημιουργικότητα... να ξεφεύγεις από την ρουτίνα και να αφήνεις τον ευατό σου να ονειρευτεί, να χαθεί στους ήχους και τις εικόνες αλλά και να αισθανθεί πρωτόγνωρα συναισθήματα, είναι αναγκαιότητα στην σύγχρονη εποχή, όπου όλα είναι ίδια και γκρίζα.

Θέατρο, χορός, φιλοσοφικοί περίπατοι, παραστάσεις σε απροσδόκητους χώρους, ξεναγήσεις, μουσική κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι, είναι μονάχα μερικές από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχουν οι φίλοι του Φεστιβάλ Αθηνών να παρακολουθήσουν φέτος το καλοκαίρι, στο "Άνοιγμα στην πόλη" και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Το «Άνοιγμα στην πόλη», ένα μίνι φεστιβάλ μέσα στο Φεστιβάλ, που έχει ως στόχο να μας ξεναγήσει σε διάφορες γωνιές της πόλης μας, ξετυλίγεται στην Αθήνα και τον Πειραιά στηρίζοντας την τέχνη και τον πολιτισμό. Ακόμη και για τις παραστάσεις χωρίς ελεύθερη είσοδο, το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι πολύ χαμηλό δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν στο Φεστιβαλικό καλοκαίρι.


festival2.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα