Skip to main content

CELEBS

Η Halle Berry ερωτευμένη ξανά

Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

 



 

H Halle Berry έπειτα από το διαζύγιο της με τον Olivier Martinez to 2016, αποφάσισε να παραμείνει μόνη της, προκειμένου να απολαύσει περισσότερο την παρέα των παιδιών της αλλά και να ανακαλύψει καλύτερα τον εαυτό της, όπως τόνισε σε αρκετές συνεντεύξεις της η ίδια. Η χολιγουντιανή star παρόλο που δεν επιδίωξε όλο αυτό το διάστημα να βρει ένα νέο σύντροφο, ο έρωτας της χτύπησε ξανά την πόρτα, με την ίδια να ανεβάζει διάφορα post στα social media με τρυφερά υπονοούμενα.

Pixel

https://www.instagram.com/p/CD9VLxqj66V/

Αρχικά, η 54χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα πόδια της να είναι μπερδεμένα με αυτά ενός άνδρα χωρίς ωστόσο να δίνει κάποιο άλλο στοιχείο που να μαρτυρά ποιο είναι το πρόσωπο, που έχει κλέψει την καρδιά της. Έπειτα από λίγες ημέρες, η star δημοσίευσε ακόμα ένα post που διαλεύκανε κάπως τα πράγματα για τον νέο ερώτα της, αφού σε αυτό η Berry φοράει ένα μαύρο t-shirt, στο οποίο αναγράφεται το όνομα του φίλου της «Van Hunt». Στην λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε χαρακτηριστικά «Τώρα ξέρετε» με μια καρδούλα αλλά και το emoji ενός ποδιού, ώστε οι θαυμαστές να κάνουν την κατάλληλη σύνδεση με τις προηγούμενες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CFP6uTmpL-y/

Ο Van Hunt είναι διακεκριμένος καλλιτέχνης της R&B μουσικής και μάλιστα στον λογαριασμό του στο Instagram, υπάρχει ακόμα μια δημοσίευση που μαρτυρά την σχέση του ζευγαριού, καθώς σε αυτή βλέπουμε την Halle Berry να του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

https://www.instagram.com/p/CEgTfYfBlXJ/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου