Skip to main content

CELEBS

George Clooney: Πιο ερωτευμένος δεν γίνεται!

Τι είπε πάλι για την Amal;



 

Ο γόης George Clooney έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό πως είναι... καψούρης με την Amal και ας θέλουν κάποιοι να τους παρουσιάζουν στα μαχαίρια που και που. Αφού, λοιπόν, έκανε τη μεγάλη του εξομολόγηση πριν από λίγο καιρό, πως η δικηγόρος είναι η γυναίκα της ζωής του, τώρα έρχεται το νέο χτύπημα του George.

Το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση και ακόμη και αν δε συνοδευόταν από την όμορφη Amal Alamuddin, δεν ξέχασε να αναφερθεί έστω και λίγο σε αυτήν. Μέσα σε όλα όσα είπε στην ομιλία του για το μεγάλο έργο του SeriousFun Children's Network's και τις οικογένειες που έχει βοηθήσει, αποκάλυψε πως «Ο πιο έξυπνος στην... οικογένεια είναι η Αmal».

Και όχι ο George δεν έδειξε πως είναι ο άντρας του σπιτιού, καθώς το μεγάλο μυαλό της οικίας Clooney είναι η σύζυγός του. Τη θαυμάζει πολύ και μας το επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά. Και αυτή βέβαια πρέπει να νιώθει αρκετά υπερήφανη, αφού ο πρώην αμετανόητος εργένης δε χάνει ευκαιρία από το να δηλώσει το θαυμασμό και τον έρωτά του για αυτήν. Άντρας πρότυπο, θα λέγαμε εμείς.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα