Skip to main content

CELEBS

Νικόλ Κίντμαν: Ποζάρει με εσώρουχα στα 56 της και «κόβει» την ανάσα!

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την κηδεία του πατέρα της



Για το εξώφυλλο του περιοδικού «Elle» του τεύχους Impact Issue του Απριλίου πόζαρε η Νικόλ Κίντμαν και «έκοψε» την ανάσα με τις αναλογίες της, στα 56 της χρόνια.

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με εσώρουχα, ενώ μίλησε για τις έφηβες κόρες της, την Sunday Rose και την Faith, αλλά και την αντίδρασή της, όταν είδε το φέρετρο του πατέρα της.

«Λατρεύω τα έφηβα κορίτσια. Τις βρίσκω υπέροχες. Θαυμάζω αυτή την ηλικιακή ομάδα και όσα αντιμετωπίζουν, αλλά και την ικανότητά τους να διαχειρίζονται τόσα πολλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Κίντμαν αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη κόρη της, έδωσε την έμπνευση σε εκείνη και τη Ρις Γουίδερσπουν για την τρίτη σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς «Big Little Lies». Ακόμη, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ήταν τόσο συντετριμμένη και θλιμμένη από τον θάνατο του πατέρα της, που δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταματήσει να γελάει όταν είδε τον πατέρα της στο φέρετρο.

Η ηθοποιός, τόνισε ότι αυτή η συγκλονιστική εμπειρία επηρέασε τον τρόπο που έπαιξε τον ρόλο της «Μάργκαρετ» στη νέα της δραματική ταινία με τίτλο «Expats».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram:


 
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου