Skip to main content

CELEBS

Kate Middleton: Βόλτες με το αυτοκίνητο με την...κοιλιά στο στόμα!

Κate η ατρόμητη...



Το αδελφάκι του πρίγκιπα George καθυστερεί και οι Άγγλοι έχουν ονομάσει την αναμονή σε Kate Wait! Αυτή την εβδομάδα ο κόσμος των media περιμένει με κομμένη την ανάσα τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της Κate Middleton και του William καθώς όλα δείχνουν έτοιμα για τον πολυαναμενόμενο τοκετό.

Και παρά το παγκόσμια ενδιαφέρον η χαλαρή Δούκισσα του Cambridge φωτογραφήθηκε από τους paparazzi να οδηγεί το μαύρο τζιπ της εισερχόμενη στο παλάτι του Buchingham. Μαζί τους ήταν ο μικρός George, η νταντά του, Maria Borrallo και πέντε άτομα της ασφάλειας της. Παρά το γεγονός πως η Kate είναι πλέον 9 μηνών έγκυος οδηγούσε εκείνη το μεγάλων κυβικών αυτοκίνητό της ενώ φαινόταν σε καλή διάθεση τη στιγμή, που εισέρχοταν από τις πύλες της επίσημης κατοικίας της βασίλισσας.

Τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γεννήσει η Middleton. Στην περίπτωση που δεν γεννήσει οι γιατροί δεν θα περιμένουν περισσότερο. Προφανώς έχουν επικοινωνήσει μαζί της για να βρουν την ημέρα που θα πάει στο νοσοκομείο για να προγραμματιστεί ο τοκετός.

Και μόλις η Δούκισσα μπει στο νοσοκομείο, το γραφείο Τύπου του Kensington Palace θα εκδώσει Δελτίου τύπου στα emails των δημοσιογράφων, αλλά και θα ενημερώσει τους λογαριασμούς του σε Instagram και Twitter όπως ακριβώς έγινε και με τον πρίγκιπα George. Mε τη γέννησή του  το πιστοποιητικό γεννήσεώς του θα τοιχοκολληθεί στο παλάτι του Buckingham που θα δείχνει το φύλο, το βάρος και την ώρα γέννησης του μωρού. Να σας ενημερώσουμε πως ο William έχει ήδη πάρει άδεια πατρότητας για να είναι στο πλάι της γυναίκας τους ενώ ο θείος Harry θα χάσει τη γέννηση καθώς βρίσκεται στην Αυστραλία.

281C010C00000578-0-image-a-3_1430238760186_4f1e5.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;