Skip to main content

CELEBS

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Το σκάφος είναι η φωλιά μου»

Στη θάλασσα νιώθει το αίσθημα ελευθερίας


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για αγάπη του για τη θάλασσα, τονίζοντας ότι του αρέσει να μένει στο σκάφος του, που, όπως επισήμανε, είναι η φωλιά του.

«Αγαπάω γενικότερα τη φύση αλλά ιδιαίτερα τη θάλασσα, γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να μην περιορίζονται οι ορίζοντές σου. Μάλλον εκεί νιώθω πιο έντονα το αίσθημα της ελευθερίας. Από πολύ μικρός, 6-7 χρονών, ήμουν ναυτοπρόσκοπος και πήγαινα κατασκηνώσεις στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια ακολούθησαν μαθήματα ιστιοπλοΐας και από τότε είχα και την επιθυμία να μένω σε σκάφος», ανέφερε αρχικά στο Tv Έθνος.

Όσο για το αν ακόμη μένει στο σκάφος, επισήμανε: «Όταν καταφέρω να το επισκευάσω θα επιστρέψω. Περνάει και αυτό την κρίση του όπως η χώρα. Το σκάφος είναι τρόπος ζωής για μένα. Αν και ο χώρος του σκάφους είναι πιο μικρός, εγώ στα τούβλα περιορίζομαι. Είναι λίγο οξύμωρο αυτό αλλά συμβαίνει... Το σκάφος είναι η φωλιά μου. Βέβαια τις ανέσεις ενός σπιτιού δεν τις προσφέρει ένα σκάφος του μεγέθους που έχω εγώ, αλλά αυτό δεν με πειράζει καθόλου».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα