Skip to main content

CELEBS

Gwyneth Paltrow - Chris Martin: Δεν είναι όλα όπως φαίνονται!

Σύννεφα στον παράδεισο της τέλειας σχέσης;



 

Ο γάμος της Gwyneth Paltrow με τον Chris Martin αποτελεί πια παρελθόν, αλλά όλοι τους παραδεχόμαστε για την αρμονική σχέση που έχουν καταφέρει να κρατήσουν. Το ερωτικό κομμάτι μεταξύ τους έχει «παγώσει», αλλά για χάρη των δύο τους παιδιών βρίσκονται συνεχώς μαζί.

Η ηθοποιός μίλησε για την πραγματική σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγός της και μας έλυσε κάθε απορία γύρω από το θέμα. Στην τελευταία της ομιλία στο #BlogHer15 της Νέας Υόρκης εξήγησε ότι η σχέση αυτή δε θα μπορούσε να αντέξει καθώς είναι διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά μοιράζονται τις ίδιες αξίες σχετικά με την οικογένεια και την ανατροφή των παιδιών τους. Έχουν υπάρξει αρκετές στιγμές οι οποίες ήταν δύσκολες, αλλά τα άφησαν όλα στην άκρη για χάρη της Apple και του Moses.

H Gwyneth με μία μικρή δόση χιούμορ εξήγησε πως έχουν υπάρξει στιγμές που ο ένας δεν ήθελε να δει τον άλλον μπροστά του, αλλά εν τέλει πήγαιναν για φαγητό αφού ήταν Κυριακή και η μέρα αυτή ήταν οικογενειακή.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα