Skip to main content

GIFT ME...

10 και 1 αρώματα για ακόμα πιο μαγικές γιορτές

Το άρωμα των γιορτών είναι το άρωμα του ονείρου.


Μαλού Κουκουνάστα

«Οι μυρωδιές κλείνουν μέσα τους μια πειθώ, που είναι δυνατότερη απ' τα λόγια, απ' τα συναισθήματα και τη θέληση, ακόμα κι απ' αυτό που βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην πειθώ μιας μυρωδιάς, εισχωρεί μέσα μας όπως ο αέρας στα πνευμόνια, μας κατακυριεύει, χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε»

mesaperf.jpg

Για αυτό ακριβώς το άρωμα είναι το απόλυτο δώρο για τις γιορτές. Είναι ένα είδος statement για αυτόν που το χαρίζει, είναι και ένας είδος αγάπης και αποδοχής προς τον άλλο για εκείνον που το παραλαμβάνει. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Αλλά νομίζω, ναι.

Molecule 01 - Escentric Molecules

thc002_escentricmolecules_molecule01_1560x1960-j5nbh.jpgΔεν έχω να πω τίποτα παραπάνω για αυτό το άρωμα εκτός από το εξής: Όποια το μύρισε πάνω μου, το πήρε, το έκανε δικό της και κάπου στην πορεία τρελάθηκε τόσο που σταμάτησε να λέει τι άρωμα φοράει.. Το ήθελε να είναι μόνο δικό της. Ξέχασε καν ότι το μύρισε σε κάποιον άλλο. Σε μένα. Αν θέλεις να κάνεις δώρο κάτι το πραγματικά απόλυτο, να πάρεις το Molecule. Αυτά. Μην με ρωτήσεις πώς μυρίζει. Μυρίζει σαν τον άνεμο ένα όμορφο βράδυ. Μυρίζει σαν τον έρωτα που χαϊδεύει την ψυχή σου ένα πρωινό που κοιτάς την θάλασσα πάνω σε ένα τοιχάκι. Μυρίζει σαν όλα και σαν τίποτα μαζί. Μυρίζει σαν και μένα. 

Avon Life Colour by Kenzo Takada

Avon Life Colour by Kenzo Takada (1) (002).jpg  

Η πρόταση της Avon προέκυψε από την συνεργασία της με τον Kenzo Takada ο οποίος έκλεισε σε ένα μπουκάλι την οσμή του χθες, του σήμερα και του αύριο. Αντλώντας έμπνευση από τα χρώματα, ο Takada έχει δημιουργήσει ένα άρωμα τόσο ενεργητικό και ζωντανό που μοιάζει σαν βιταμίνη για την όσφρηση. Για χαρούμενους ανθρώπους ή για όσους θέλεις, πάνω απ' όλα, να δώσεις λίγες σταγόνες ευτυχίας.

Oud Amethyst & Oud Emerald - Korres

emerald.jpg Ξέρεις ότι τα Oud τα αγαπάμε σε αυτό εδώ το site. Έχουμε άλλωστε γράψει ολόκληρο θέμα αποκλειστικά και μόνο για το τι εστί Oud. Σε κάθε περίπτωση εδώ έχουμε δυο εξαιρετικά δείγματα. Το Oud Amethyst και το Oud Emerald, γυναικείο και ανδρικό λέει η εταιρία Korres αλλά εγώ πάλι από την πλευρά μου που αυτές τις δυο κατηγορίες τις μπερδεύω (ούσα γκρέιτ φαν των ανδρικών αρωμάτων) θα σου πω να πας στο φαρμακείο της γειτονιάς σου και να πάρεις όποιο από τα δυο σου κάνει κέφι. Λατρεύω, λατρεύω, λατρεύω.

 

 

Honeysuckle & Davana - Jo Malone

9_TTOTT-Image_v3.jpg Ένα άρωμα πολύ χαρακτηριστικό έχουμε εδώ. Πολύ ντελικάτο, πολύ λουλουδάτο, φρουτώδες, ξυλώδες... Μια περιπέτεια μετά το σούρουπο έχουμε εδώ. Και μια βόλτα στην Βρετανική εξοχή. Ανέμελο, σικ... Ένα άρωμα που δεν ξεχνιέται δίχως να επιβάλλεται.

 

Orange Blossom - Jo Malone

690251006564_0175_1528187770858.jpgΑν υπάρχει άρωμα που μυρίζει Χριστούγεννα τότε είναι αυτό. Το πορτοκάλι στα καλύτερα του να σε μεταφέρει σε μια ζεστή παρέα γύρω από το τζάκι που πίνει ένα φρεσκομαγειρεμένο Gluehwein γεμάτο μυρωδικά. Και όχι μόνο βέβαια. Θυμίζει και ζεστά καλοκαιρινά βράδια. Θυμίζει και ανοιξιάτικα απογεύματα. Είναι πολύ ωραίο και πολύ ιδιαίτερο το Orange Blossom. Να το δοκιμάσεις.

 

White Musk - The Body Shop

o.46849.jpgΚλασικό και αγαπημένο το musk, με το white musk να είναι ένα από τα αρώματα που, κατά καιρούς, έχουν περάσει από κάθε γυναικείο ντουλάπι. Το white musk έχει χαιδέψει κάθε γυναικείο λαιμό, έχει αναδυθεί από κάθε γυναικείο καρπό, έχει ξαπλώσει σε κάθε γυναικείο μαλλί. Must και πολύ safe δώρο που όλες μας λατρεύουμε ή θα λατρέψουμε.

 

Original Musk - Kiehls

Musk_Eau_de_Toilette_Spray_3700194714666_1.7fl.oz._Box_alt2.jpg 

Αγαπημένο, φορεμένο σε κάθε του μορφή, λατρεμένο.. ίσως το καλύτερο και πιο ονειρικό musk που έχω βάλει πάνω μου. Το Original musk της Kiehls είναι, αδιαμφισβήτητα, το άρωμα του ονείρου. Το άρωμα που αφήνει πίσω του ανεξίτηλη την θύμησή του.. Πάρε το δώρο στον εαυτό σου... Θα το φοράς κι εσύ κι ο σύντροφός σου. Η αγάπη είναι unisex, ως γνωστόν.

Acqua di Gio - Giorgio Armani

61YhqxwvQnL._SY355_.jpg 

Γιατί βάζω εδώ ένα καθαρά ανδρικό άρωμα; Να σου πω. Γιατί είναι ένα από τα ανδρικά που μου πάνε τόσο πολύ... Από αυτά που θα πάρω από το ράφι του hubby μου δίχως κανένα δισταγμό. Σε κάθε περίπτωση... Δοκίμασέ το. Και πάρτο για δώρο. Μόνο αν πηγαίνει σε κάποιον που θα σε αφήνει να το χρησιμοποιείς κι εσύ.

Tom Ford - Jasmin Rouge

 

63507.jpg 

 

Θέλεις πολυτέλεια; Θέλω. Θέλεις εκλεπτυσμένο, μίνιμαλ στιλ; Θέλω. Θέλεις η ζωή σου όλη να είναι μια ζεστή, βραδινή βόλτα κάτω από τον έναστρο ουρανό σε ένα δρόμο, όμορφο, μοναχικό, γεμάτο γιασεμιά; Θέλω. Θέλεις η ζωή σου όλη να είναι ένα ήσυχο ξύπνημα στο καλαίσθητο αίθριο από το κελάηδισμα των πουλιών και το λεπτό άρωμα του γιασεμιού; Θέλω. Πήγαινε πάρε το Jasmin Rouge.

Si Passione - Giorgio Armani

375x500.48002.jpg 

Δηλαδή τι να πεις εδώ; Ακόμα κι αν δεν είσαι απόλυτη φαν του Si Passione αποκλείεται να μην εκστασιαστείς με το υπέροχο μπουκάλι του. Το μεστό κόκκινο χρώμα... το χρώμα του πάθους.. της αγάπης και της ευτυχίας. Το υπέροχα κοίλο καπάκι του. Έρωτας. Κάπως έτσι είναι και το άρωμα αυτό του Giorgio Armani. Άμεσο, σίγουρο για τον εαυτό του.. σε σκεπάζει με ένα πέπλο φρεσκάδας. Χυμώδες και έτοιμο να κατακτήσει. Εσένα, εκείνον, το σύμπαν όλο.

La vie est belle - Lancome

 

lancome-la-vie-est-belle-eau-de-parfum-for-women-75-ml___28.jpg

Το'χεις πει και το έχω πει και το λέει και ο Ρομπέρτο Μπενίνι. Η ζωή είναι ωραία. Και είναι τόσο ωραία που η Lancome την έκανε άρωμα. Και μας την προσφέρει σε μπουκάλι για να δώσουμε άρωμα στην δική μας ωραία ζωή. Πραγματικά το La vie est belle... Τέτοια κομψότητα έχει ο συνδυασμός πατσουλί και πραλίνας. Η ένταση του πατσουλί, η γλυκύτητα της πραλίνας. Πρόκειται για ένα μοναδικό και θαυμάσιο άρωμα. Αγαπώ.

 

 

Διαβάστε επίσης

GIFT ME...

10 sneakers για τις πιο stylish εορταστικές εμφανίσεις

Ποιος λεέι πως δεν μπορείς να φορέσεις αθλητικά και την εορταστική περίοδο; 

GIFT ME...

7 γούρια για μια τυχερή χρονιά

Υποδέξου το 2019 με τύχη και στιλ!

GIFT ME...

Τα 10 πιο έξυπνα δώρα της τελευταίας στιγμής

Γιορτινά, έξυπνα,  για όλα τα στιλ και τα budget 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;