Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 27/2- 5/3

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (27/2- 5/3), μόνο στο allyou.gr.27

Στις 27 ο Άρης στον Κριό σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, σας ωθεί να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σας οπότε οι αντιδράσεις, οι κόντρες και οι προστριβές θα είναι αναπόφευκτες. 

Στις 3 ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, προκαλεί αναστάτωση στον οικονομικό τομέα ενώ δε θα λείπουν τα απρόοπτα που θα σας αποπροσανατολίζουν από τους βασικούς σας στόχους.

Στις 4 η Αφροδίτη περνάει σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, δημιουργώντας προστριβές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Αυξάνεται η ανασφάλεια για τα πεπραγμένα, ενώ τάσεις αυτοκαταστροφής θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Σε συναισθηματικό επίπεδο μειώνεται η εμπιστοσύνη σας και θα γίνετε αρκετά πιεστικοί απέναντι στους άλλους.

Στις 5 ο Άρης στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες με επιτυχή αποτελέσματα, αρκεί να είστε μεθοδικοί και υπομονετικοί.

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε λίγο και τους άλλους να ασχοληθούν με τα προβλήματά τους, καθώς οι ενοχλήσεις που έχετε οφείλονται στο άγχος που αφήνετε να σας κυριαρχεί. Πολεμήστε το με το καλύτερό σας όπλο που είναι το χαμόγελο. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για κάτι ευχάριστο, ακόμα και αν αυτό δε θα εκπληρώνει τις προϋποθέσεις που εσείς βάζετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κοινή κλωστή που ενώνει τη ζωή σας με το σύντροφό σας θα γίνει πιο ανθεκτική, εφόσον η σχέση σας έχει τα προσόντα για να κρατηθεί και να εξελιχθεί. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις δέσμευσης ή αποδέσμευσης, ενώ κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να γυρίσετε οριστικά την πλάτη σε ότι σας πόνεσε πολύ και δεν άξιζε την αγάπη σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και να μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Τις πιέσεις που μπορεί να δεχθείτε, αντιμετωπίστε τις με στωικότητα. Με συντονισμένες κινήσεις θα καταφέρετε να είστε πιο αποτελεσματικοί στα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα, οπότε καλό θα ήταν να εμπιστεύεστε και κάπως τη διαίσθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς και θα περάσουν όμορφα και όσοι θα είναι μαζί σας. Ακόμα και αν υπάρξουν μικροπροβλήματα, έχετε τον τρόπο σας να διορθώσετε τα πράγματα. Μια που και στις δυσκολίες σας θα βγείτε αλώβητοι. Αποφύγετε να πιέσετε ανθρώπους ή καταστάσεις και αρκεστείτε σε αυτά που οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να σας δώσουν. 

ΛΕΩΝ: Η εύνοια στα ερωτικά σας και οι ευχάριστες στιγμές δεν αποκλείονται. Εάν ετοιμάζεστε για κάποιο ταξίδι φροντίστε πριν ξεκινήσετε να οργανώσετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Προσέξτε ιδιαίτερα την οικονομική σας διαχείριση και ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε κάποιες αντιξοότητες που πιθανόν να εμφανιστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετές συναλλαγές θα έχει η μέρα και θα πρέπει να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες για να μην ξεπεράσετε τον μηνιαίο σας προϋπολογισμό και χρειαστεί να δανειστείτε από κάπου. Θέλετε να εξουσιάζετε όσο περισσότερο γίνεται εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας και αυτή σας η επιθυμία θεριεύει καθημερινά και σας οδηγεί σε νέες αναζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εάν ανήκετε σε εκείνους που περνούν μια μοναχική καμπή στη ζωή τους, θα μπορέσετε να βάλετε λίγο χρώμα στη ζωή σας μέσα από κάποια γνωριμία, αρκεί να μην κάνετε το λάθος να τη φορτώσετε με υπέρμετρες ελπίδες. Παλιές γνωριμίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας, φουντώνοντας για άλλη μια φορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανακύκλωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων στην προσωπική σας ζωή, θα αρχίσει να σας κουράζει μιας και βρίσκεστε σε μια δίνη επαναλαμβανόμενων λαθών. Ίσως να μην απέχετε πολύ από το να ανακαλύψετε και να αναγνωρίσετε πως εσείς οι ίδιοι στήνετε παγίδες στον εαυτό σας, ώστε να ακολουθήσει τις πιο δύσβατες ερωτικές επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι να μην εγκαταλείπετε εύκολα ότι σας παρέχει κάποια ασφάλεια, μια που το εντελώς καινούριο απαιτεί περισσότερο χρόνο για να μπει σε εφαρμογή και να αποδώσει, γι’ αυτό κανονίστε τις προσδοκίες σας πριν ξεκινήσετε. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι, ανεκτικοί και να μη δίνετε σημασία στα μικροπροβλήματα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά έντονη και απαιτείται από μέρους σας πολύ προσεκτικοί χειρισμοί, αν θέλετε να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους. Μπορεί η τύχη να μη σας εγκαταλείπει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να την προκαλείτε ασταμάτητα. Αφήστε κατά μέρους κάθε είδους εγωιστική ή καταπιεστική συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην προσπάθειά σας να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, δημιουργείτε μεγαλύτερες υποψίες στους άλλους και θα πρέπει να φροντίσετε αυτή την περίοδο οι ενέργειές σας να είναι πιο συντονισμένες με αυτό που νιώθετε και να δίνετε λιγότερη σημασία στις εντυπώσεις γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ: Πριν σας πιάσει απογοήτευση, σκεφτείτε πως αρκεί να θελήσετε κάτι και αν το πιστεύετε πολύ, μπορείτε να το πετύχετε. Οπότε, αποφύγετε τη λύπηση που σας πιάνει κάποιες φορές που δεν μπορείτε να έχετε τα πράγματα κάτω από τον έλεγχό σας. Οι ερωτικές δονήσεις από το παρελθόν, θα ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα σας και θα σας δώσουν μια γεύση δύναμης.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;