Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 24-30/7

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (24-30/7 ), μόνο στο allyou.gr.

Στις 24 η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη,  είναι ακατάλληλη για να ανοίξετε συζητήσεις συναισθηματικού χαρακτήρα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να λύσετε θέματα που απασχολούν τη σχέση σας γιατί θα δημιουργηθεί ψυχρότητα. Οι αδέσμευτοι προτιμήστε για λίγες μέρες να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Στις 24 ο Ερμής στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Στις 25 ο Ερμής αλλάζει θέση και περνάει στην Παρθένο που είναι σε κυριαρχική θέση. Θα μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες σας και να τις κάνετε πράξεις. Επεξεργαστείτε δεδομένα και αναθεωρήστε ότι δεν προχωράει. Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς). Στις 30 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, είναι διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν.

ΚΡΙΟΣ: Φερθείτε έξυπνα και δημιουργικά, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν βάζοντας μπροστά τη λογική και ανοίξτε καινούριους δρόμους προς την επιτυχία. Ασχοληθείτε και με τον αισθηματικό σας τομέα, αφού και εκεί θα έχετε εύνοια, σε αντίθεση με τον οικογενειακό, που καλύτερα να μην ασχοληθείτε καθόλου, αφού όση τύχη σας δίνετε στα άλλα, τόση σας στερείτε σε αυτόν τον τομέα. 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις μια που θα υπάρχουν συγκρούσεις στη δουλειά σας και συγκεντρωθείτε στο να κατακτήσετε τους στόχους σας μια που είστε ικανοί, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες. Προγραμματίστε να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες που σας βασανίζουν καιρό και κάντε μια καινούρια αρχή, που θα βελτιώσει την ψυχολογία και την ποιότητα της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ότι σας στέρησε η τύχη μέχρι στιγμής είναι πρόθυμη να σας το προσφέρει τώρα. Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης γιατί αυτός που χρησιμοποιείται δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Κινηθείτε και εσείς για να αρχίσει να πνέει φρέσκος αέρας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.
Δείξτε την ενόχλησή σας και μην το καταπίνετε, εάν υπάρχει κάτι που σας εκνευρίζει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα δε βιώνετε τόσο άγχος και πίεση, αλλά απαιτείται να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα. Μην πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέση σας, μια που η αναστάτωση που υπάρχει δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Εάν δεν καταφέρετε να αποφύγετε μια συζήτηση σκεφτείτε ότι ίσως γίνεται για καλό. Μην ασχολείστε και δίνετε σημασία σε θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο. 

ΛΕΩΝ: Εάν δε θέλετε αργότερα να απογοητευθείτε, μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο. Δείξτε στους άλλους ότι και εσείς μπορείτε να απαιτήσετε και να διεκδικήσετε όταν χρειάζεται. Μην προσελκύεστε μόνο από λόγια, γιατί μεγαλύτερη σημασία έχουν οι πράξεις. Ασχοληθείτε άμεσα με όσους σας έχουν ανάγκη, για να βρείτε καινούριο νόημα στη ζωή σας. Μην κατηγορήσετε τους άλλους, εάν φταίτε εσείς για κάποια παρεξήγηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μην είστε τόσο αρνητικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν. Μπορεί να σας κρύβουν πράγματα αλλά δε σημαίνει πως πρέπει να πλάθετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, καθώς έχετε ανάγκη την στήριξη του συντρόφου σας και δεν πρόκειται να σας την αρνηθεί. Φροντίστε να καλύψετε τις επιθυμίες σας, όσο και αν υπάρχει ανταγωνισμός.

ΖΥΓΟΣ: Οι ανατροπές θα είναι απλώς ρουτίνα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εσωτερικές διεργασίες ίσως σας απομακρύνουν προσωρινά από τους στόχους σας. Η αναποφασιστικότητα που έχετε, θα βάλει σε κίνδυνο τους στόχους σας. Μη φοβηθείτε τις αντιδράσεις των άλλων, αν κρίνετε ότι κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες. Για να φτάσετε στην επιτυχία, μην αλλάζετε συνέχεια τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφασίστε να δείτε τη ζωή, όπως πραγματικά είναι χωρίς να ζείτε με ουτοπίες και μην απομονώνεστε αν δεν αισθάνεστε καλά ή σας κουράζουν οι άλλοι. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Πρακτικότητα μηδέν και αισιοδοξία στο ανώτατο όριο, διακρίνει τις σκέψεις και τις πράξεις σας, κάνοντάς σας να αναζητάτε συνέχεια καινούριους δρόμους, ενώ ακόμα και οι παλιοί έχουν να σας προσφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξαναβρείτε το χιούμορ και τη διπλωματία, για να συνεχίσετε να είστε αποδεκτοί. Η άρνηση επικοινωνίας και η επιθετικότητα θα σας οδηγήσει στη μοναξιά που σας φοβίζει. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, εάν δε θέλετε να πάρετε κάποια μαθήματα που δε θα σας είναι ευχάριστα, αλλά και τις γνωριμίες σας που μπορεί να ενεργοποιήσουν ξεχασμένες σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σιγουρέψτε τους επόμενους στόχους σας πριν βρεθείτε σε αδιέξοδο, αφού οι οικονομικές σας απώλειες, είναι μεγαλύτερες απ’ ότι είχατε υπολογίσει και επιστρατεύστε το ταλέντο σας σε στιγμές άρνησης. Οι βαθιές αλλαγές των αναγκών σας που και εσείς δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε προκαλούν δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους, γι’ αυτό μην εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε για τη σωστή προβολή του εαυτού σας μια που οι επαγγελματικές επιτυχίες δε σας λείπουν και προχωρήστε δυναμικά, αποφεύγοντας υποχρεώσεις σε φίλους. Αφού έχετε ανοιχτό μυαλό, ανακαλύψτε τις προκαταλήψεις που σας έχουν δημιουργηθεί από μερικές εμπειρίες, για να επιτευχθεί σύμπνοια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ: Οι αλλαγές είναι ευχάριστες μόνο όταν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε, διαφορετικά γίνονται αιτία να χαλάσουν τα σχέδιά σας ή οι σχέσεις σας με τους άλλους. Φρεσκάρετε τις γνώσεις σας γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν για να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις του εργασιακού σας χώρου, που εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ότι υπολογίζατε.
 

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ένα γευστικό ουράνιο τόξο στο πιάτο σου

Υγιεινά, νόστιμα και πολύχρωμα, αυτά τα wraps θα σε ενθουσιάσουν

CELEBS

Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Από την τηλεοπτική επιτυχία στις δυσκολίες της προσωπικής τους ζωής

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;