Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 22 Ιανουαρίου

Νιώστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας και σημειώστε σημαντική πρόοδο σε επίπεδο σχέσεων



ΚΡΙΟΣ: Έχετε σκεφτεί να απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε σχέση δεν σας ωφελεί και τώρα αποφασίζετε να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο, που θα είναι και η μοναδική λύση για να μπορέσετε να ανανεωθείτε.

Pixel
Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε χι στη μοναξιά που δεν σας ταιριάζει, μια που δε θα χρειάζεται πλέον να σπαταλιέστε σε περίεργες και χωρίς νόημα σχέσεις, αλλά σε μία που θα είναι ιδανική.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έρχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα και πάθη που για καιρό είχατε ξεχασμένα και που ίσως πιστεύατε ότι δεν θα τα ξανανιώσετε. Στηρίξτε ένα φίλο που σας έχει ανάγκη, κάνοντάς το πάντα με διακριτικό τρόπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναγνωρίστε τη σωστή έννοια της ομορφιάς και της δημιουργίας και χρησιμοποιήστε τα για την καλυτέρευσή σας. Η βελτίωση στην αισθηματική σας ζωή θα σας προσφέρει ακόμα και το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

 

ΛΕΩΝ: Ανακαλύψτε το ένστικτο της έλξης και τις επιθυμίας, για να έχετε πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κάνετε κάποιες ανακατατάξεις και θα ωθηθείτε σε αναθεωρήσεις των φιλικών σας σχέσεων, που όμως θα είναι για δικό σας όφελος. Ανέλπιστη τύχη και μεγάλη εύνοια να περιμένετε στον ερωτικό σας τομέα.

 

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα σας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους, αλλά όχι ευάλωτους ώστε να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το καλό από το κακό, ακόμα και αν προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με ανέλπιστη τύχη, εύνοια και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, οπότε επανεξετάστε σχέδια που είχατε εγκαταλείψει και αποφασίστε να τα υλοποιήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν έχετε μέσα στο πρόγραμμά σας και κάποιο ταξίδι, θα αποδειχθεί κερδοφόρο. Ήσυχο κλίμα θα επικρατεί στις συζητήσεις που θα κάνετε με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και με τον σύντροφό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας και σημειώστε σημαντική πρόοδο σε επίπεδο σχέσεων. Συνδυάστε μαζί με το χαμόγελο και την ευθύτητα απέναντι στις συναλλαγές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες που θα ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά παράλληλα μέσα από αυτές θα αποκτήσετε καινούριους και καλούς φίλους και επιτυχημένες συνεργασίες.

 

ΙΧΘΥΣ: Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και βάλτε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας. Τολμήστε και πρωτοτυπήστε ταυτόχρονα για να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τη φινέτσα, το στιλ και πάνω απ’ όλα τον αέρα σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Μαΐου

Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Μαΐου

Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα