Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Ιανουαρίου

Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται



ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε σωστά χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν. Μην μπλέξετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε για να την ψυχραιμία σας, γιατί μόνο η ήρεμη στάση θα μπορέσει να σας βγάλει από κακοτοπιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Κάντε τις αλλαγές που ταιριάζουν με το γούστο σας στον προσωπικό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί από εσάς εξαρτάται αν θα διασφαλιστεί το πορτοφόλι σας. Μην αφήσετε την αγοραστική σας μανία να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ: Επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα και θα διαπιστώσετε ότι πολλά θα τακτοποιηθούν, ενώ θα παραμεριστούν εμπόδια και θα επιλυθούν προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μυαλό σας θα συνεργάζεται αρμονικά με τη διαίσθησή σας και τα αποτελέσματα θα είναι όχι απλώς ικανοποιητικά, αλλά και πολύτιμα.

ΖΥΓΟΣ: Οι ευκαιρίες θα εντοπιστούν στις δοσοληψίες σας και θα βοηθηθείτε στο να αποκτήσετε συμμάχους, αλλά και να ρυθμίζετε πιο άνετα τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται και όχι αυτούς που αδιαφορούν για εσάς. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ακόμα και αν επιβλήθηκαν άθελά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει. Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο και αν κάποιοι σας εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε. Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά.

ΙΧΘΥΣ: Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων, όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας. Το ένστικτό θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

CELEBS

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Πήγε στην Ελένη Μενεγάκη με το νεογέννητο μωρό της

Η παρουσιάστρια την άφησε και πήγε να δει το μωρό

SINGLES

Γιατί οι άντρες διστάζουν να ξεκινήσουν μια σχέση

Μερικοί πιθανοί λόγοι που καλό είναι να τους έχεις υπόψη