Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή των Ιχθύων θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τα ψαράκια θα έχουν την τιμητική τους αλλά μήπως ήρθε η ώρα να μας ξεψαρώσουν...



Είστε έτοιμοι να ξεκινήσει αυτή η μυστικιστική σεζόν; Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε από την εποχή των Ιχθύων, ανάλογα με το ζώδιο ή σας:

Κριός

Απολαύστε τον εαυτό σας, Κριοί. Αυτό μπορεί να είναι λίγο έξω από τον κανόνα για εσάς, αλλά μπορεί να εκτιμήσετε λίγο χρόνο μόνοι σας όταν ο ήλιος στους Ιχθύς εισέλθει στον δωδέκατο οίκο του υποσυνείδητου. Η εποχή των Ιχθύων δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να είστε προληπτικοί, επομένως μπορεί να μπείτε σε μια κατάσταση αδρανοποίησης. Ευτυχώς, κάποιοι από τους φίλους σας μπορεί να σας βγάλουν από το κουκούλι σας όταν η Αφροδίτη στον Υδροχόο ενωθεί με τον Άρη στον Υδροχόο στις 22 Φεβρουαρίου.

Δύο μέρες αργότερα, η πανσέληνος στην Παρθένο θα σας ενθαρρύνει να αναλογιστείτε θέματα υγείας και στόχους. Είστε σε καλή φυσική, ψυχική και συναισθηματική κατάσταση; Αν όχι, σκεφτείτε αυτό το διάστημα ως μια ευκαιρία για διόρθωση πορείας. Αφήστε τις μη βιώσιμες συνήθειες που καθυστερούν την πρόοδό σας. Προς το τέλος της σεζόν των Ιχθύων, η συνηθισμένη σας φασαρία θα επανέλθει σιγά σιγά, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στον Κριό μετά τις 9 Μαρτίου. Προσέξτε όμως το χρονοδιάγραμμά σας, καθώς η περίοδος της προετοιμασίας θα ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου! Προσπαθήστε να μην προσθέσετε καύσιμο στην επερχόμενη ανάδρομη πυρκαγιά του Ερμή.

Ταύρος

Όλοι θα θέλουν να είναι ο καλύτερος φίλος σου, Ταύροι! Η εποχή των Ιχθύων θα σας κάνει δημοφιλείς, καθώς ο ενδέκατος οίκος της φιλίας και της κοινότητάς σας θα είναι στο επίκεντρο. Αν θέλετε να επανασυνδεθείτε ή να κάνετε νέους φίλους, τότε η εποχή των Ιχθύων είναι η στιγμή να το κάνετε. Μπορεί ακόμη και να βρείτε μια ομάδα ομοϊδεατών που μοιράζεται τα ίδια πάθη και χόμπι με εσάς στην πανσέληνο στην Παρθένο στις 24 Φεβρουαρίου. Να είστε ανοιχτοί σε νέες συνδέσεις!

Αργότερα, μπορεί να νιώσετε σαν να βρίσκετε επιτέλους τις πλατωνικές αδελφές ψυχές σας στις αρχές Μαρτίου. Οι νέοι και οι παλιοί φίλοι θα είναι στο βήμα μαζί σας όπως ποτέ πριν. Η ονειρική ενέργεια των Ιχθύων θα βοηθήσει τους άλλους να σας δουν για αυτό που είστε και να σας αγαπήσουν. Μπορεί ακόμη να νιώθετε πιο διατεθειμένοι να ανοιχτείτε για βαθιά προσωπικά ζητήματα όταν ο Ερμής μπει στον Κριό στις 9 Μαρτίου. Απλώς να έχετε υπόψη σας τι μοιράζεστε και με ποιον μοιράζεστε τον εαυτό σας, καθώς η ανάδρομη περίοδος πριν τη σκιά του Ερμή θα ξεκινήσει στο τέλος της σεζόν των Ιχθύων.

Δίδυμοι

Δεν είναι καιρός να ακολουθήσετε την καρδιά σας, Δίδυμοι; Έχετε μεγάλα όνειρα που αξίζει να τα κυνηγήσετε και να τα πιστέψετε. Ας ελπίσουμε ότι η μαγεία της εποχής των Ιχθύων θα σας ενθαρρύνει να ευθυγραμμιστείτε με τον σκοπό της ζωής σας, καθώς ο δέκατος οίκος της κληρονομιάς σας θα επηρεαστεί. Εάν έχετε κάτι που θέλετε να κάνετε ή να γίνετε, τότε είναι η ώρα να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Αφήστε ό,τι σας κρατά πίσω από το παρελθόν σας κατά την πανσέληνο στην Παρθένο στις 24 Φεβρουαρίου.

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, μπορεί να αισθάνεστε ότι τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί υπέρ σας για να αγκαλιάσουν την αληθινή σας κλήση. Η ενέργεια των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε αισιόδοξοι και θετικοί. Αν θέλετε να διατηρήσετε αυτή τη δυναμική, τότε ορίστε την πρόθεσή σας να κυνηγήσετε τα όνειρά σας κατά τη νέα σελήνη στους Ιχθύς στις 10 Μαρτίου. Μέχρι το τέλος της σεζόν των Ιχθύων, μπορεί να νιώσετε ότι κάτι είναι τελικά στα σκαριά. Ακούστε τη διαίσθησή σας, καθώς αυτό θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία να αγκαλιάσετε την αποστολή της ψυχής σας στο ταξίδι της ζωής σας.

Καρκίνος

Ο κόσμος είναι το στρείδι σου, Καρκίνε. Καθώς η εποχή των Ιχθύων ξετυλίγεται, μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι καιρός να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες, καθώς η κοσμική ενέργεια θα βρίσκεται στον ένατο οίκο των ταξιδιών και της πνευματικότητας. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας, καθώς αυτό μπορεί να παραπέμπει σε αυτό που πρέπει να ζήσετε στη συνέχεια. Θα είναι καιρός να προχωρήσετε μπροστά και προς τα πάνω, καθώς η πανσέληνος στην Παρθένο θα σας απαλλάξει από τις τρέχουσες εμπειρίες σας στις 24 Φεβρουαρίου.

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, μπορεί να αισθάνεστε θετικά σίγουροι για το τι θέλετε να ζήσετε στη συνέχεια. Ίσως είναι ένας ονειρεμένος προορισμός στον οποίο πάντα θέλατε να ταξιδέψετε. Ίσως θα ακολουθήσετε μια βαθιά επιθυμία να κατανοήσετε τον εαυτό σας και το πνευματικό σας ταξίδι. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να είναι, σίγουρα θα βρείτε την καθοδήγηση που αναζητάτε στις αρχές Μαρτίου. Μόλις νιώσετε σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε, βάλτε την πρόθεση να ζωντανέψετε το ταξίδι σας κατά τη νέα σελήνη στους Ιχθύς στις 10 Μαρτίου. Υπάρχουν μαγικά πράγματα για εσάς!

Λέων

Οι οικείες σχέσεις και τα μπλεξίματα είναι δύο διαφορετικά πράγματα, Λέοντες. Ως σκληροτράχηλος ρομαντικός, μπορεί να έχετε έναν δύσκολο χρόνο να βρείτε τη λεπτή γραμμή μεταξύ αυτών των δύο θεμάτων. Τώρα που η εποχή των Ιχθύων είναι σε ισχύ, ίσως χρειαστεί να εργαστείτε για τη δημιουργία πιο υγιών σχέσεων, καθώς ο όγδοος οίκος των περιουσιακών στοιχείων και των χρεών σας θα τεθεί σε ισχύ. Στην ιδανική περίπτωση, κάθε σχέση που έχετε θα πρέπει να προσθέσετε στη ζωή σας, όχι να την αφαιρέσετε. Ίσως ξέρετε πού να τραβήξετε τη γραμμή μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Πηγαίνοντας στον Μάρτιο, θα μπορούσατε να νιώσετε καλύτερα όταν επικοινωνείτε τι χρειάζεστε στις βαθιές σχέσεις σας. Ίσως είναι καιρός να ζητήσετε καλύτερα οικονομικά και συναισθηματικά όρια για να νιώσετε περισσότερη υποστήριξη στη σχέση σας. Επιπλέον, αυτές οι συνομιλίες δεν χρειάζεται να είναι σκληρές. Μπορείτε να κάνετε μια συμπονετική συζήτηση για το τι χρειάζεται να προσαρμοστεί για να δημιουργήσετε μια πιο ουσιαστική σύνδεση. Ας ελπίσουμε ότι θα αισθάνεστε πιο ασφαλείς στις στενές σας σχέσεις μέχρι το τέλος της σεζόν των Ιχθύων.

Παρθένος

Δεν θέλεις να έχεις σύντροφο στο έγκλημα, Παρθένε; Ίσως να είστε έτοιμοι να αφήσετε την ερημιά σας, καθώς η ενέργεια των Ιχθύων θα κορυφωθεί στον έβδομο οίκο της συνεργασίας και της δέσμευσής σας. Η εποχή των Ιχθύων θα σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε έναν καλύτερο φίλο, έναν εραστή ή έναν επιχειρηματικό συνεργάτη. Ό,τι κι αν θέλετε, μπορεί να έχετε πιο εύκολο χρόνο να εκδηλώσετε τη σχέση των ονείρων σας. Επιπλέον, μπορεί να είστε έτοιμοι για τη μακροπρόθεσμη δέσμευση μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της ζωδιακής περιόδου, τότε εκδηλώστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας κατά τη νέα σελήνη στους Ιχθύς στις 10 Μαρτίου. Η νέα σελήνη θα ξεκινήσει έναν νέο κύκλο έξι μηνών που θα σας βοηθήσει να ευθυγραμμιστείτε με τις ρομαντικές και επαγγελματικές αδελφές ψυχές σας. Μια υπέροχη ρομαντική δέσμευση ή μια απίστευτη επαγγελματική συμφωνία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Θα μπορούσατε ακόμη και να έχετε μια υποψήφια σχέση μέχρι το τέλος της σεζόν των Ιχθύων! Απλώς βεβαιωθείτε ότι το εξετάζετε με μια σαφή προοπτική του τι μπορεί να συνεπάγεται αυτή η σύνδεση.

Ζυγός

Πήγαινε στη δουλειά, Ζυγέ! Δεν υπάρχει χρόνος σαν τον παρόν για να είσαι πιο ενεργητικός και παραγωγικός. Ευτυχώς, η εποχή των Ιχθύων θα σας ευθυγραμμίσει με τους στόχους σας στον έκτο οίκο της εργασίας, της ρουτίνας και των υγιεινών συνηθειών σας. Στην αρχή, μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Αλλά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ίσως να είστε έτοιμοι να αφοσιωθείτε στους στόχους σας. Θα μπορούσατε να δώσετε στον εαυτό σας ένα ημι-ευέλικτο πρόγραμμα που επιτρέπει χρόνο για τις εργασιακές σας φιλοδοξίες και τους στόχους υγείας.

Καθώς η σεζόν των Ιχθύων συνεχίζεται, θα μπορούσατε να αισθάνεστε όλο και πιο αισιόδοξοι για την επίτευξη των στόχων σας. Η απόκτηση μιας νέας δουλειάς μπορεί να μην είναι τόσο τραβηγμένο σενάριο ή το να ζεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μπορεί να μοιάζει πιο εφικτό. Μέχρι τη νέα σελήνη στους Ιχθύς στις 10 Μαρτίου, μπορεί να νιώσετε έμπνευση για να εκδηλώσετε την επαγγελματική σας ζωή και τη γενική ρουτίνα των ονείρων σας. Οι επόμενοι έξι μήνες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κάνετε τον τρόπο ζωής των ονείρων σας πραγματικότητα! Στο τέλος της σεζόν των Ιχθύων, θα πρέπει να προσέχετε να δεσμευτείτε σε νέες διευθετήσεις, συμβόλαια και σχέσεις αφού θα ξεκινήσει η ανάδρομη φάση του Ερμή.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να παίξετε, Σκορπιοί! Συνήθως, μπορεί να μην έχετε την τάση να επιδοθείτε σε επιπόλαιες δραστηριότητες και αισθησιακά ραντεβού. Αλλά η εποχή των Ιχθύων μπορεί να σας αλλάξει γνώμη, καθώς ο κόσμος θα φωτίσει τον πέμπτο οίκο της ευχαρίστησης και της χαράς σας. Η μυστικιστική ενέργεια των Ιχθύων θα σας ενθαρρύνει να αναδυθείτε στα χόμπι, τις ασχολίες και τις ρομαντικές σας προσπάθειες. Μπορεί ακόμη και να πραγματοποιηθεί μια επιθυμία μέχρι την πανσέληνο στην Παρθένο στις 24 Φεβρουαρίου.

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, θα πρέπει να αισθάνεστε αισιόδοξοι για τις ρομαντικές σας δυνατότητες, τη σεξουαλική ζωή και τα έργα πάθους σας. Η δημιουργικότητά σας θα κυλήσει και μπορεί να νιώσετε σαν να ζείτε σε ένα παραμύθι. Αν θέλετε αυτή η διασκέδαση να συνεχιστεί, τότε ορίστε τις προθέσεις σας κατά τη νέα σελήνη στους Ιχθύς στις 10 Μαρτίου. Μέχρι το τέλος της σεζόν των Ιχθύων, μπορεί να αισθάνεστε αισιόδοξοι για τα μέσα απόλαυσης και ευχαρίστησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ξεκάθαρη προοπτική για τις υποθέσεις σας και τη δημιουργική κατεύθυνση μιας και θα ξεκινήσει η ανάδρομη περίοδος του Ερμή.

Τοξότης

Υπάρχει μαγεία στο αίμα σας, Τοξότες. Ο μυστικισμός γύρω από την κληρονομιά σας θα είναι αισθητός καθώς η εποχή των Ιχθύων θα ενισχύσει τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Αν θελήσατε ποτέ να μάθετε περισσότερα για την οικογενειακή σας ιστορία, τότε η εποχή των Ιχθύων θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε. Μπορεί ακόμη και να έχετε διαισθητικές ενδείξεις να ακολουθήσετε! Αφιερώνοντας αυτόν τον χρόνο για να σκεφτείτε την καταγωγή σας θα μπορούσε να ξεκλειδώσει μυστικά μέσα σας και τη ζωή που θα δημιουργήσετε.

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, η ενέργεια των Ιχθύων θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την ιεραρχία και τη δομή της οικιακής σας ζωής. Μπορεί ακόμη και να υπάρχει η ευκαιρία να επικοινωνήσετε αυτό που θέλετε να ενσταλάξετε στο σπίτι σας εάν χρειαστεί να μιλήσετε με τον ιδιοκτήτη, την οικογένεια ή τον ανάδοχό σας. Η νέα σελήνη στους Ιχθύς στις 10 Μαρτίου θα μπορούσε να σας ενθαρρύνει να εκδηλώσετε τη ζωή των ονείρων σας. Ίσως δημιουργήσετε το θεμέλιο και την οικογένεια που πάντα επιθυμούσατε τους επόμενους έξι μήνες. Ίσως είναι καιρός να αναλογιστείτε το εσωτερικό σας παιδί όταν αρχίζει η προ-σκιώδης περίοδος για τον ανάδρομο Ερμή στο τέλος της εποχής των Ιχθύων.

Αιγόκερως

Τι θα εμπνεύσει τη διαδικασία επικοινωνίας σας σε άμπωτη και ροή, Αιγόκεροι; Συνήθως, είστε το στωικό ζώδιο της γης που εμμένει στα γεγονότα, τη λογική και τα σχέδια. Αλλά μπορεί να εμπνευστείτε να είστε πιο ευμετάβλητοι αφού η κοσμική ενέργεια θα αναδείξει τον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας. Αντί να εμμένετε σε δοκιμασμένα και αληθινά μέτρα, η εποχή των Ιχθύων θα σας ενθαρρύνει να είστε πιο δημιουργικοί. Η γραφή, τα λογοτεχνικά σας ενδιαφέροντα και το στυλ επικοινωνίας σας θα αποκτήσουν μια μαγική ροή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Απομακρυνθείτε από οτιδήποτε αποπνικτικό μέχρι την πανσέληνο στην Παρθένο στις 24 Φεβρουαρίου. Μόλις απελευθερωθείτε από υπερβολικά κουραστικές συζητήσεις και παραφιλολογία, θα είναι πολύ πιο εύκολο να απολαύσετε έναν πιο δημιουργικό επικοινωνιακό ρυθμό. Μπορεί ακόμη και να παρατηρήσετε ότι είναι πιο πιθανό να μιλήσετε από μια θέση συμπόνιας και ελπίδας. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να είστε προσεκτικοί ώστε να μην παραπλανηθείτε στις αρχές Μαρτίου. Μπορείτε ακόμα να είστε ξεκάθαροι και συνοπτικοί όταν μιλάτε από καρδιάς. Ευτυχώς, μπορεί να δημιουργήσετε κάτι όμορφο ή να βρείτε ένα νόημα από καρδιάς μέχρι το τέλος της σεζόν των Ιχθύων.

Υδροχόος

Πιστεύετε ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, Υδροχόοι; Ίσως χρειαστεί να είστε λίγο ρεαλιστές σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση όταν η εποχή των Ιχθύων εντείνει τον δεύτερο οίκο του προσωπικού σας πλούτου και υλικών. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που οι στόχοι σας μοιάζουν περισσότερο με όνειρα σωρού αυτή την εποχή των Ιχθύων. Ευτυχώς, έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε βάθος με την αναθεώρηση των οικονομικών σας ζητημάτων κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στην Παρθένο στις 24 Φεβρουαρίου. Γίνετε αληθινοί για τα χρηματικά σας ζητήματα!

Μετά την πανσέληνο, θα πρέπει να έχετε μια καλύτερη προοπτική για το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Έχοντας αυτές τις πληροφορίες κατά νου, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν ημι-ευέλικτο προϋπολογισμό που μπορεί να καλύψει τα συνήθη έξοδα και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Το ζήτημα είναι να προσέχετε τις μελλοντικές σας φιλοδοξίες. Εάν πρέπει να συνεργαστείτε με κάποιον, όπως έναν οικονομικό σύμβουλο, τότε μπορεί να έχετε την τάση να αναζητήσετε αυτή τη βοήθεια μετά την είσοδο του Ερμή στον Κριό στις 9 Μαρτίου. Μη φοβάστε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας σχέδια για να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο χωρίς να ανησυχείτε για τον τραπεζικό σας λογαριασμό!

Ιχθύς

Πυροτεχνήματα, είναι η εποχή σας, Ιχθύς! Είστε έτοιμοι για πάρτι; Μόλις ο ήλιος βρεθεί στο ζώδιό σας, αυτή η ηλιακή ενέργεια με αυτοπεποίθηση θα δώσει νέα πνοή στον πρώτο οίκο της ταυτότητάς σας. Η ζωδιακή σας περίοδος θα είναι η ώρα σας να λάμψετε. Η αφθονία της ενέργειας των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας και θετικά για το σώμα. Αν κάποιος ή οτιδήποτε σας εμποδίζει, τότε απελευθερώστε αυτές τις άτονες συνδέσεις μέχρι την πανσέληνο στην Παρθένο στις 24 Φεβρουαρίου.

Μετά την πανσέληνο, θα πρέπει να νιώσετε περισσότερη έμπνευση για να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας. Το τέλος Φεβρουαρίου θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο εάν ελπίζετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, την οπτική σας για τη ζωή και το πώς βλέπετε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε και να αλλάξετε, καθώς αυτά θα μπορούσαν να γίνουν οι εκδηλώσεις σας κατά τη νέα σελήνη στους Ιχθύς στις 10 Μαρτίου. Μετά τη μυστικιστική νέα σελήνη, μπορεί να νιώσετε ότι είναι καιρός να εστιάσετε στην αγάπη του εαυτού σας και στην αυτοπεποίθηση. Χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο της ζωδιακής σας εποχής για να δημιουργήσετε μαγεία στη ζωή σας εστιάζοντας στον εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της