Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου

Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς



ΚΡΙΟΣ: Δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων και θα δείτε ότι δεν είναι τόσο παράλογες. Αφεθείτε σε παιχνίδια με τον σύντροφό σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα. Μοιραστείτε μια άλλη μέρα τη γνώμη σας για να μη δημιουργηθούν εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας να κάνει και λάθη. Δείξτε ψυχραιμία σε διαφωνίες που έχετε με οικογενειακά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται. Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν, ανοιχτείτε απέναντί τους.

ΛΕΩΝ: Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούριες στρατηγικές. Μια μικρή απομόνωση είναι απαραίτητη για να ανακτήσετε την ηρεμία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε γιατί από αυτά θα μάθετε. Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, αλλά δημιουργούν μόνο προβλήματα. Ζήστε την καθημερινότητα και απελευθερωθείτε από ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σας ελκύει. Ενεργήστε πιο δυναμικά στο παρόν και μην περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποδράστε από την καθημερινότητα κάνοντας μια βόλτα μόνοι ή με παρέα. Απαλλαγείτε από εξωτερικές επιδράσεις και βάλτε τα δυνατά σας για να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και να τις καλύψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας για να προχωρήσετε ανενόχλητοι σε σημαντικές αλλαγές και να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να δεσμευτείτε δίνοντας υποσχέσεις που το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μέλλον θα αθετήσετε. Προωθήστε οικονομικές, επαγγελματικές υποθέσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΣ: Εάν υπήρξε κάποια ένταση στον οικογενειακό χώρο από προβλήματα που διαρκούσαν καιρό, τα πράγματα αλλάζουν και οι άσχημες στιγμές γίνονται παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της