Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Love is in the air: τι φέρνει η εποχή των ιχθύων στην αγάπη σε κάθε ζώδιο

Διαβάστε το ερωτικό σας ωροσκόπιο για μέχρι 20 Μαρτίου



 

Καλώς ήρθατε στην εποχή των Ιχθύων, που φαίνεται να έρχεται πάντα σε εμάς ακριβώς όταν τη χρειαζόμαστε. Αυτή είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και μεγάλη αποκάλυψη. Γινόμαστε στοχαστές κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Χρησιμοποιούμε το μυαλό μας και δουλεύουμε παράλληλα με τη διαίσθησή μας. Κάθε ζώδιο ενσωματώνει λίγο Ιχθύ μέσα του και επηρεάζεται δεόντως από τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν αυτό το ζώδιο.

Ωροσκόπιο αγάπης της Εποχής των Ιχθύων για κάθε ζώδιο

Κριός

Φαίνεται ότι η εποχή των Ιχθύων, 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 2024, θα σας φέρει σε μια ολοκαίνουργια άποψη για τον εαυτό σας, και πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με τα διδάγματα από τις προηγούμενες σχέσεις σας και την ικανότητά σας να μεγαλώνετε στο παρόν. Γνωρίζετε επίσης ότι σύντομα θα μπείτε στην εποχή του ζωδίου σας.

Αυτό σας δίνει πάντα αυτό το πρόσθετο τράνταγμα δύναμης, και η εποχή των Ιχθύων δεν είναι πραγματικά τόσο διαφορετική. Αν και είστε εντελώς διαφορετικοί στην προσωπικότητα, υπάρχουν πολλά κοινά που έχετε και θα περάσετε αυτή τη σεζόν προετοιμάζοντας τον εαυτό σας για κάτι σπουδαίο που πρόκειται να έρθει στη σχέση σας μόλις φτάσει η εποχή του Κριού. Η δύναμη της θετικότητάς σας είναι στα ύψη όλων των εποχών – καλό για εσάς, Κριοί!

Λέξεις-κλειδιά: Προετοιμασία, προεργασία για μεγάλες αλλαγές, μαθαίνοντας καλά τα πράγματα που έρχονται, νιώθοντας την άνοιξη να μπαίνει, ελπίδα, μεγάλα σχέδια, εκπαίδευση, μαθαίνοντας νέα πράγματα, επιθυμία να είσαι ο καλύτερος σου εαυτός, να νιώθεις ερωτική και ριψοκίνδυνη.

Οι πιο αγαπημένες μέρες: 22, 27 Φεβρουαρίου, 9, 10 Μαρτίου.

Ταύρος

Τα πράγματα σίγουρα εξελίσσονται για εσάς κατά τη διάρκεια της σεζόν των Ιχθύων, θα βάλετε μερικούς στόχους για τον εαυτό σας που μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθούν, αλλά δεν είναι αδύνατο. Σας αρέσει να ασκείτε πίεση στον εαυτό σας. Εφόσον είστε εσείς που ασκείτε πίεση, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Η κομβική ενέργεια έρχεται σε εσάς με τη δύναμη της μεγάλης θεραπείας και θα είστε σε θέση να εγκαταλείψετε μερικές κακές συνήθειες ευτυχώς. Αυτή είναι μια υπέροχη σεζόν για εσάς, Ταύροι. Είστε σίγουρα στην εξουσία σας τώρα.

Λέξεις-κλειδιά: Ιδεαλισμός, επιθυμία, διασκέδαση, επιθυμία να κάνετε κάτι καλύτερο στην ερωτική σας ζωή, να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να εγκαταλείψετε το παρελθόν, να αφήσετε πίσω σας κακές συνήθειες, να αφοσιωθείτε σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, να είστε εκεί για αυτόν που αγαπάτε, ελέγχοντας τις πράξεις σας.

Οι πιο αγαπημένες ημέρες: 22, 24, 25 Φεβρουαρίου, 1, 7 Μαρτίου.

Δίδυμοι

Από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου 2024, θα νιώσετε επιτέλους άνετα με την ιδέα να ερωτευτείτε και να αγαπήσετε ένα άλλο άτομο. Είναι σαν να έχετε κάτι έξω από το σύστημά σας και τώρα που η καρδιά έχει τελειώσει, νιώθετε ότι η εποχή των Ιχθύων είναι πραγματικά εδώ για να βιώσετε ένα διασκεδαστικό είδος αγάπης και σχέσης. Είστε δημιουργικοί και με επιρροή και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς οι άλλοι σας προσέχουν και σας θεωρούν ειδικό στον τομέα σας.

Λέξεις-κλειδιά: Να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μπορείτε να παραδεχτείτε ότι είστε καλοί, να προσπαθείτε για το καλύτερο, να αγαπάτε ένα άλλο άτομο, να αφοσιώνεστε στην αλλαγή της υγείας και του τρόπου ζωής, να αποκτάτε την αλλαγή και τη μεταμόρφωση, να αφήνετε τη θεραπεία να πραγματοποιηθεί.

Οι πιο αγαπημένες μέρες: 24, 27 Φεβρουαρίου, 3, 4, 19 Μαρτίου.

Καρκίνος

Ό,τι σας κρατούσε πίσω είναι τώρα κάτι που όχι μόνο έχετε εγκαταλείψει αλλά αποτελεί μέρος του παρελθόντος από το οποίο αυτή τη στιγμή δραπετεύετε. Από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου 2024, θα έρθετε στην εξουσία σας, Καρκίνοι, καθώς τόσα πράγματα αρχίζουν να αποκτούν νόημα για εσάς, ειδικά όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή. Δεν συμβιβάζεστε με λιγότερα αυτή τη φορά, και κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων, θα εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι μερικές φορές. Είστε νούμερο ένα και το ξέρεις. Έτσι κάντε τα μαγικά σας από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου 2024.

Λέξεις-κλειδιά: Να ερωτεύεστε, αφεθείτε για να συμβεί, να εμπιστεύεστε τον σύντροφό σας, να μην τα παρατάτε, να κάνετε χώρο για νέα πράγματα στη ζωή σας, λαμβάνοντας υπόψη την ιδέα ότι αν κάνετε λάθος, είναι μόνο ένα βήμα στη διαδικασία μάθησης, αποδοχή, αγαπώντας τη ζωή όπως είναι, έχοντας εμπιστοσύνη ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να σας βοηθήσει.

Οι πιο αγαπημένες μέρες: 22, 24, 25 Φεβρουαρίου, 10, 17 Μαρτίου.

Λέων

Τι υπέροχη εποχή για να ζήσετε και θα διαπιστώσετε ότι κατά τις ημερομηνίες 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 2024, η ζωή σας θα αλλάξει με τρόπους που ποτέ δεν φανταζόσασταν ότι ήταν δυνατοί. Τελικά βρίσκεστε σε εκείνο το μέρος στη ζωή σας όπου ξέρετε ποιος αξίζει τι για εσάς, και παρόλο που μπορεί να ακούγεται λίγο ψυχρό, δεν είναι πραγματικά... αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της σεζόν των Ιχθύων είναι ότι ήρθατε να τιμήσετε τους ανθρώπους της ζωή σας που έμειναν πιστοί σε εσάς, ενώ έχετε φτάσει στο μέρος όπου είστε απολύτως έτοιμοι να αφήσετε αυτούς που δεν έχουν δείξει το ίδιο είδος πίστης.

Λέξεις-κλειδιά: Να νιώθετε ελεύθεροι από το παρελθόν, να ξέρετε ότι στο παρόν μπορείς να αλλάξετε το μέλλον σας, να αφήσετε ανθρώπους που σας πλήγωσαν, να αγαπήσετε αυτούς που σας έμειναν πιστοί, να αφήσετε κακές συνήθειες, να αναλάβετε δεσμεύσεις για να αλλάξετε, πιστεύοντας στη δύναμη της θετικής σκέψης.

Οι πιο αγαπημένες ημέρες: 24, 25, 28 Φεβρουαρίου, 9, 10, 17 Μαρτίου.

Παρθένος

Ποτέ δεν ήσασταν άτομο που χρειάζεται υπερβολική έγκριση από τους άλλους και με αυτόν τον τρόπο, έχετε καθιερωθεί ως αληθινά πρωτότυποι. Και από τις 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 2024, θα τηρήσετε ξανά τις αρχές σας και θα δώσετε τον καλό αγώνα, ακόμα κι αν οι τρόποι σας δεν είναι δημοφιλείς. Κατά τη διάρκεια της σεζόν των Ιχθύων φέτος θα καταλάβετε ότι δεν χρειάζεστε την έγκριση των άλλων, ενώ ταυτόχρονα βιώνετε την αγάπη του ενός ατόμου που πραγματικά «χρειάζεστε».

Λέξεις-κλειδιά: Να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα και τις πεποιθήσεις σας, να ξέρετε ότι ακόμα κι αν κάνατε λάθος, τουλάχιστον ήσασταν αληθινοί με τον εαυτό σας, μαθαίνοντας ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας αν χρειαστεί, βρίσκοντας εσωτερική δύναμη και αποφασιστικότητα, αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είσαι, νιώθετε αρκετά ελεύθεροι για να είστε ο εαυτός σας, γενναιοδωρία και ηρεμία.

Οι πιο αγαπημένες μέρες: 23, 24 Φεβρουαρίου, 3, 10, 11 Μαρτίου.

Ζυγός

Νιώθετε ότι σας αξίζει το καλύτερο. Παρόλο που έχετε δει ότι αυτό το συναίσθημα δεν είναι απαραίτητα κάτι που ανταμείβεται μόνο και μόνο επειδή το «αισθάνεστε», θα παρατηρήσετε ότι κατά τις εβδομάδες 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 2024, κάτι εκπληκτικό συμβαίνει σε εσάς και τόσο μεγάλο μέρος έχει να κάνει με τη ρομαντική σας ζωή. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ΕΣΥ αλλάζεις, Ζυγέ. Επιτρέπετε στον εαυτό σας να αγαπήσει κάποιον άλλο, και δεν είναι μόνο αυτός που σας αγαπάει πια. Αυτή η σεζόν διευρύνει την ιδέα σας για την αγάπη και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι καλό για εσάς.

Λέξεις-κλειδιά: Να κατέχεις τη γοητεία σου, να είσαι σαγηνευτικός, να ξέρεις ότι είσαι ακαταμάχητος, να νιώθεις αυτοπεποίθηση, να διευρύνεις το λεξιλόγιό σου, να διαβάζεις βιβλία, να αφήνεις τον εαυτό σου να αγαπηθεί, να εμπιστευτείς το άτομο που σε αγαπά, να ανοίξεις τον εαυτό σου και να γίνεις ευάλωτος σε κινδύνους και πιθανότητες, αφήνοντας την αγάπη να γίνει πραγματικότητα στη ζωή σας.

Οι πιο αγαπημένες ημέρες: 23, 27 Φεβρουαρίου, 3, 4, 7 Μαρτίου.

Σκορπιός

Για όλη τη δουλειά που κάνατε πριν από την έλευση της σεζόν των Ιχθύων, θα διαπιστώσετε ότι κατά τις εβδομάδες 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 2024 θα αρχίσετε να βλέπετε κάποια σοβαρή αλλαγή στην προσωπική σας ζωή. Ενώ η δουλειά πηγαίνει ομαλά και νιώθετε ότι η καριέρα σας αρχίζει πραγματικά να ανθίζει, θα παρατηρήσετε ότι αυτή η καλή τύχη ρέει και στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η εποχή των Ιχθύων σας δείχνει πραγματικά ότι έχετε μερικές απίστευτα αγαπημένες εμπειρίες.

Λέξεις-κλειδιά: Να μπείτε στη φαντασία, να αφήσετε τη φαντασία σας να κυριαρχήσει, να γίνετε δημιουργικοί με τρόπους που δεν ήξερες πριν, να αφήσετε την εκπαίδευση να μπει στη ζωή σας, να ανοίξετε τον εαυτό σας στις ιδέες των άλλων, να λάβετε προτάσεις και να αναλάβετε τον έλεγχο ενώ χαλαρώνετε την ανάγκη σας για έλεγχο, βιώνοντας νέες ιδέες και έννοιες.

Οι πιο αγαπημένες μέρες: 19, 20 Φεβρουαρίου, 9, 10, 11 Μαρτίου.

Τοξότης

Η ζωή ήταν μια συνεχής διαδικασία αλλαγής για σένα, Τοξότη, και καθώς η εποχή των Ιχθύων ανοίγει την αγκαλιά της σε σένα, θα το δεις. 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 2024, ο κόσμος της αγάπης θα είναι επιτέλους πολύ ξεκάθαρος για εσάς. Μπορεί να έχετε βρει αγάπη στο παρελθόν, αλλά προβλήματα ψυχικής υγείας μολύνουν αυτήν την αγάπη, και τώρα, με βοήθεια και αγαπητική καθοδήγηση, θα δείτε ότι η αγάπη είναι πραγματικά μέρος της ζωής σας και ότι μπορείτε να την εμπιστευτείτε. Η εποχή των Ιχθύων αναδεικνύει την ευπάθειά σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να την εμπιστευτείτε, όπως θα έπρεπε.

Λέξεις-κλειδιά: Να φτάσετε στην ουσία του θέματος, να μάθετε πού έχετε πληγωθεί, να δουλέψετε με ό,τι έχετε, να απαλλαγείτε από τη λύπη, να βρείτε νέα αγάπη, να λατρέψετε το άτομο που είστε «όπως» είστε, να κάνετε νέους φίλους, απολαμβάνοντας τον καιρό, προγραμματίζοντας ταξίδια και περιπέτειες, να είστε κοινωνικοί για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, περνώντας λιγότερο χρόνο μόνος.

Οι πιο αγαπημένες μέρες: 22, 23, 24, 25 Φεβρουαρίου, 3, 11 Μαρτίου.

Αιγόκερως

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι ολόκληρη η ζωή σας είναι ένα μεγάλο ρομαντικό λάθος και μετά η εποχή των Ιχθύων ξεκινάει από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου 2024 και αυτό που σας δείχνει είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά. Και αυτό ισχύει για σένα, Αιγόκερε, καθώς αυτό που μπορεί να παρατηρήσεις ότι συμβαίνει αυτό το διάστημα είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκλωβιστείς σε προηγούμενους τρόπους σκέψης, ακόμα κι αν όλα αυτά ισχύουν για τον ίδιο σύντροφο με τον οποίο ήσασταν όλο αυτό το διάστημα. Κάτι φρέσκο ​​και νέο ανακαλύπτεται στη σχέση σας, και όσο κι αν σας εκπλήσσει, είναι πολύ πραγματικό και πρέπει να το εξερευνήσετε και να το απολαύσετε.

Λέξεις-κλειδιά: Επιτρέψτε στη συγχώρεση να μπει στη σχέση σας, να βρείτε το καλό στο άτομο με το οποίο είστε, να ξέρετε ότι προσπαθείτε για το καλύτερο, νέες εμπειρίες, τρελές ιδέες που αξίζει να διερευνηθούν, αγαπημένες εμπειρίες, λέγοντας στο παρελθόν αντίο, στροφή για καλύτερη υγεία και νέες, πιο υγιεινές συνήθειες.

Οι πιο αγαπημένες ημέρες: 22, 23, 28 Φεβρουαρίου, 10 Μαρτίου.

Υδροχόος

Ενώ μπορεί να λέτε στον ρομαντικό σας σύντροφο να μείνει και να περιμένει λίγο ακόμα, θα διαπιστώσετε ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν των Ιχθύων, 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 2024, η εστίασή σας θα είναι περισσότερο στη δημιουργικότητα παρά στην αγάπη, παρόλο που είναι η αγάπη που σε εμπνέει. Αυτό που αναδεικνύει μέσα σου αυτή η σεζόν είναι η επιθυμία να ασχοληθείς με τις δουλειές και να μην χάνεις άλλο χρόνο. Είστε πολύ χαρούμενοι που ο σύντροφός σας είναι εκεί και ότι η αγάπη είναι σταθερή. Τώρα, πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να εκφράσετε αυτή την αγάπη σε δημιουργικά έργα. Θα τα πάνε καλά με όλα αυτά, καθώς σε ξέρουν πολύ καλά.

Λέξεις-κλειδιά: Πλήρης αφοσίωση σε δημιουργικές πράξεις, έμπνευση, καλλιτεχνικά και λογοτεχνικά επιτεύγματα, αριστεία και επιδίωξη καλύτερων πραγμάτων, υγιεινές επιλογές, προσπάθειες ψυχικής υγείας, ιδεαλισμός, τελειομανία, προσοχή να μην το παρακάνετε, ισορροπία, στοργή και επιθυμία.

Οι πιο αγαπημένες ημέρες: 24, 25 Φεβρουαρίου, 1, 9, 17 Μαρτίου.

Ιχθύς

Η εποχή σας είναι τόσο χαρούμενη όσο πάντα, καθώς είστε ένα από εκείνα τα ζώδια που πραγματικά χαίρονται να είναι απλώς ο εαυτός σας. Από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου 2024, θα διαπιστώσετε ότι όλα ταιριάζουν στη θέση τους, συμπεριλαμβανομένης της ερωτικής σας ζωής και της ικανότητάς σας να αναλαμβάνετε τα ηνία όταν πρόκειται για την υγεία σας. Είστε πολύ αφοσιωμένοι στην ηρεμία, κάτι που σίγουρα σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με τον διαλογισμό και τις τελετουργίες σπα. Νιώθετε ότι για να ζήσετε μια γεμάτη ζωή αγάπης και πάθους, πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας, και έτσι θα κάνετε. Θα λάμψετε σαν αληθινό αστέρι κατά τη διάρκεια της σεζόν των Ιχθύων του 2024.

Λέξεις-κλειδιά: Πνευματική διορατικότητα, λαγνεία για ζωή, ανάγκη γνώσης, εμπειρία και περιπέτεια, εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου, πηγαίνοντας εκεί που σε πάει η καρδιά σου, πολεμώντας τις μάχες που επιλέγεις και αφήνοντας τις άλλες πίσω, γνωρίζοντας τι είναι σωστό για εσάς, νιώθοντας τη δύναμή σας, γνωρίζοντας ότι κάνετε τη σωστή επιλογή, αγαπάτε και σας αγαπούν.

Οι πιο αγαπημένες μέρες: 20, 23 Φεβρουαρίου, 11, 17 Μαρτίου

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της