Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 27 Φεβρουαρίου

Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί για να γεμίσετε ενέργεια και δύναμη



ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας γίνεται πιο συνεργάσιμος και θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη. Ένας κοινός στόχος ή μια επιδίωξη θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας θα φτιάξει αν δραστηριοποιηθείτε και όχι μένοντας αδρανείς. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη σε άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε αφήσει στην άκρη θα εξαντληθείτε. Με θετική σκέψη και αισιοδοξία θα κερδίσετε και τις πιο δύσκολες μάχες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε αυτά που έχετε προς το παρόν και μη ρισκάρετε για τα πολλά. Μην παίρνετε τις μετρητοίς ό,τι ακούτε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό. Αγνοήστε υποσχέσεις που θα σας δώσουν άτομα που δεν γνωρίζετε για να μην απογοητευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν όρια και πρέπει να τα σεβαστείτε. Αποφύγετε περιττά έξοδα, κάνοντας μόνο απαραίτητες αγορές.

ΖΥΓΟΣ: Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να μη μιλούν πίσω από την πλάτη σας. Πριν καταλήξετε σε αποφάσεις, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα. Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί για να γεμίσετε ενέργεια και δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διστάζετε να δράσετε αποτελεσματικά γιατί φοβάστε ότι θα χάσετε αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σας. Η παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας απαλλάξει από το πολύ άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κρίση σας σήμερα δεν είναι η καλύτερη, γι’ αυτό αφήστε για άλλη μέρα τις μεγάλες αποφάσεις. Κρατήστε χαμηλό προφίλ καθώς οι παραλείψεις θα έχουν επιπτώσεις στην καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να πείτε μυστικά σε οικογενειακά πρόσωπα που δεν πρόκειται να σας στηρίξουν. Τα λάθη υπάρχουν για να μαθαίνετε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνετε.

ΙΧΘΥΣ: Προχωρήστε βήμα-βήμα και μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Καταλαγιάστε την ένταση του εργασιακού χώρου για να συνεννοηθείτε καλύτερα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της