Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 7 Μαρτίου

Κάποιες φορές ακόμα και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιο λόγο



ΚΡΙΟΣ: Εκτονώστε την ένταση που κρύβετε μέσα σας κάνοντας ένα σπορ και όχι καυγαδίζοντας. Πάρτε ό,τι σας ανήκει από τα αναπάντεχα κέρδη που θα σας έρθουν και τίποτα παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται και η καλή δουλειά. Σταματήστε να αγχώνεστε τόσο πολύ για οικονομικά θέματα και θα βρείτε σύντομα λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε πρέπει πρώτα να ορίσετε με ακρίβεια τι είναι. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις θα σας φτιάξουν το κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήνοντας τον εαυτό σας εκτεθειμένο θα πέσετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους σε μια νέα εργασία που έχετε κατά νου.

ΛΕΩΝ: Ξέρετε καλά πως αν θέλετε να πετύχετε κάτι θα το καταφέρετε, αρκεί να το πιστεύετε. Μη νιώθετε ότι όλα τείνουν σε προβλήματα γιατί η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να σας οδηγήσουν στη δική σας εξέλιξη. Εντοπίστε τις ελλείψεις σας και βάλτε σε μια τάξη τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες φορές ακόμα και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιο λόγο, όχι απαραίτητα κακό. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι η θεά τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε αν όσα σας έχουν συμβεί μέχρι τώρα και δεν σας άρεσαν σας έγιναν μαθήματα, ώστε να μην τα επαναλάβετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και κυρίως μην ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε κατασταλάξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τη ζωηρή σας φαντασία να σας παρασύρει σε περιπέτειες, γιατί οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι χρειάζεται περισσότερο να λειτουργείτε με λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να μην κάνετε λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή στην ποιότητα της δουλειάς σας.

ΙΧΘΥΣ: Αν είστε εγκρατείς στις σπατάλες, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε αρκετά εύκολα στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

BLOGS

«Όσο μπορείς» ένα ποιητικό πρότζεκτ της ποιήτριας-καθηγήτριας Αναστασίας Γκίτση και των μαθητών του ΓΕΛ Νυρεμβέργης

“Όσο μπορείς” ένα video που τρέχει… δεν σταματά… και συνομιλεί με το ποίημα του Κ.Π. Καβάφη