Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Οι τρεις σωματοφύλακες” του Αλέξανδρου Δουμά - AllYou.gr

Search

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Οι τρεις σωματοφύλακες” του Αλέξανδρου Δουμά

Το  αριστούργημα της γαλλικής λογοτεχνίας ανεβαίνει στο ιστορικό θέατρο Ακροπόλ!

12 Οκτωβρίου 2016

Το διαχρονικό μήνυμα των σωματοφυλάκων, βαθιά ανθρώπινο και επιτακτικό,   αποτελεί  την ουσία του έργου. Μια θεατρική παράσταση που υπερέχει από κάθε άποψη.

Μια φιλόδοξη παραγωγή, που καταφέρνει να βιώσουν τα παιδιά μια περιπέτεια, με εξαίρετες μουσικές συνθέσεις, καταιγιστική δράση,  δεξιοτεχνικές ξιφομαχίες, θεαματική κινησιολογία και σπουδαία υποκριτική ικανότητα. Τα σκηνικά και τα  αμέτρητα κοστούμια εποχής, οι μάσκες, τα καπέλα και οι υψηλής ευκρίνειας βίντεο - προβολές  λειτουργούν εικαστικά ως έργα τέχνης, που σπάνια συναντάει κανείς σε ένα θεατρικό έργο.

Η  ιπποτική αυτή ιστορία μάς ταξιδεύει σε μία εποχή (17ος αι.) που κυριαρχεί η γενναιότητα, ο σεβασμός, ο πληθυντικός ευγενείας, διδάσκοντας τις βασικές αρχές της τιμιότητας, του ψυχικού σθένους,  της μέγιστης αρετής της  φιλίας.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και μπες στην κλήρωση για την παράσταση που θα γίνει το Σάββατο 15/10, στις 15:00. Οι νικητές θα είναι 3 και θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Η ανακοίνωση των ονομάτων τους θα γίνει την Πέμπτη 13/10.

Διάρκεια Παράστασης:

2 ώρες με διάλειμμα

Μέρες & Ώρες Παραστάσεων:

Σάββατο στις 15:00, Κυριακή 11:30 & 15:00

Προπώληση Εισιτηρίων:

viva.gr, sofikoukouvagia.com, artinfo.gr, 210 92 13 310

Καταστήματα: Public, Seven Spots, Media Markt

3 Σωματοφύλακες - Κερδίστε 3 διπλές προσ

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!