ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Μακαρόνια με άρωμα από θάλασσα
Μια σχετικά εύκολη μακαρονάδα, που δεν θα την έλεγες συνηθισμέη!
Υλικά για 4 μερίδες
320 γρ. Barilla gluten free
4 κομμάτια λιαστή ντομάτα λεπτοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο
50 γρ. αυγοτάραχο
Ελαιόλαδο
1 φιλέτο γαύρο κάτω από το λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα spaghetti. Σε μία άλλη βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο και το γαύρο και τον λιώνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε ύστερα τη ντομάτα και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Για να κάνουμε λίγο πιο υγρή τη σάλτσα προσθέτουμε 2 κουταλιές νερό από τα μακαρόνια που βράσαμε. Mόλις σουρώσουμε τα μακαρόνια τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το γαύρο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Πριν σερβίρουμε ρίχνουμε από πάνω το αυγοτάραχο που έχουμε κόψει σε κομμάτια με το πίλερ.
Πηγή: Botrini.gr
SELECTIONS
- Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;
- 4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου
- Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;
- Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι