Πώς δεν θα μαυρίσει το κουνουπίδι στο βράσιμο; - AllYou.gr

Search

Πώς δεν θα μαυρίσει το κουνουπίδι στο βράσιμο;

Με αυτό το απλό tip.

21 Νοεμβρίου 2014

Το κουνουπίδι στο βράσιμο παίρνει μια ελαφρώς σκούρα απόχρωση, που δίνει την εντύπωση ότι είναι χαλασμένο. Πώς θα το διατηρήσεις κατάλευκο και... ευπαρουσίαστο, ειδικά αν περιμένεις επισκέπτες;

Απλά, ενώ το βράζεις προσθέτεις στο νερό μερικές σταγόνες λεμονιού. Μπορείς, επίσης, να ρίξεις στο νερό και μισό λεμόνι με τη φλούδα, για να μη μυρίζει το κουνουπίδι την ώρα του μαγειρέματος.