Skip to main content

MARKET

Triumph Fit Smart: Σχεδιασμένο για εσάς!

Μια νέα δεκαετία ξεκίνησε, το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και η Triumph ξεκινάει δυναμικά με εμπνευσμένες δημιουργίες και συναρπαστικές καινοτομίες. 



Στη νέα μας collection Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 παρουσιάζουμε την νέα επαναστατική καινοτομία μας, τη νέα γενιά σουτιέν Fit Smart, που εγκαινιάζει μια ολοκαίνουρια  κατηγορία για τη δική σας ζωή…Design For Life. Ένα σουτιέν φτιαγμένο για κάθε γυναίκα, που αποτελεί την «εξυπνότερη» στήριξη χωρίς μπανέλα. Τα πλεονεκτήματα πολλά… 4D ελαστική δαντέλα για στενευμένη στήριξη και άνεση που απαντά σε κάθε κίνηση του σώματος, εύκολο κούμπωμα, αόρατο κάτω από τα ρούχα. Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Νέο μεγεθολόγιο που το κάνει τόσο εύκολο στην επιλογή. Διαθέτει μόλις 4 μεγέθη για να καλύψουν 35 παραδοσιακά. Κι αν δεν σας φτάνουν μόνο αυτά, το Fit Smart έχει ένα απόλυτα σαγηνευτικό και μοντέρνο σχέδιο σε άκρως εντυπωσιακές αποχρώσεις. Μόνο μια δοκιμή και θα σας πείσει!  

#TogetherWeTriumph 
www.triumph.com

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα