Φτερά και πούπουλα! - AllYou.gr

Search

Φτερά και πούπουλα!

Men are dead, men are gone but some chickn carried on.

19 Νοεμβρίου 2015

Τελευταία, νοσταλγούμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας και σήμερα λέμε να τις αναβιώσουμε, κατεβαίνοντας μέχρι στο Μοναστηράκι. Και σήμερα στο 6 d.o.g.s έχει live! Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε live αλλά, αυτό... που περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό! Απόψε, άλλωστε, στο Gig Space κάνουν κατάληψη οι Chickn, οι οποίοι μας μύησαν στη γοητεία του «Chicknism» πέρυσι το καλοκαίρι στη Δονούσα, και επιτέλους θα τους ξανακούσουμε σήμερα! 

Ποιοι είναι τούτοι; Οι Chickn είναι ένα αρθρωτό μουσικό σχήμα, που δημιουργήθηκε στην Αθήνα τα Χριστούγεννα του 2012 και αγαπά τον αυτοσχεδιασμό και το απρόσμενο. Αποκαλούν την μουσική τους «jetztzeit rock», αν και στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι παραπάνω από οργανική μουσική, που αποτελεί ένα εκλεκτικό αμάλγαμα εκστατικών μοτίβων με ανάποδες γκρούβες, μανιώδη riffs και υπαρξιακά φωνητικά. Ακόμα καλύτερα: Όλα τα live τους είναι απρόβλεπτα, μιας και συνηθίζουν να μην τηρούν την playlist τους και παραλλάσσουν διαρκώς τις εκδοχές των τραγουδιών τους. Το μόνο σίγουρο:  θα μας κάνουν να χορέψουμε!

Κι αν ο ψυχεδελικός αυτοσχεδιασμός των Chickn δεν σου είναι αρκετός, μην ανησυχείς: ένα "δώρο" θα μας έρθει εξ’ ουρανού μιας και ο Άγγελος Κυρίου, με την ιδιαίτερη μουσική ματιά του και τις ξεχωριστές μελωδίες του, θα συνυπάρξει στη σκηνή μαζί τους.

Όπως καταλαβαίνεις, το βράδυ αναμένεται άκρως αυτοσχεδιαστικό και η μουσική των Chickn και του Άγγελου Κυρίου θα μας δώσει φτερά! Μην το χάσεις!

Chickn w/ Άγγελος Κυρίου

Πού: 6 d.o.g.s, Gig Space, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, τηλ. 2103210510, www.sixdogs.gr

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 5€Ακολούθησε το allyou στο Instagram!